Din seria Galaxy S10 doar Galaxy S10 Lite va primi Android 13

384
Android 13
Sursa Foto: google.com

Samsung are zeci de telefoane pregătite pentru actualizarea la Android 13 în lunile următoare. Compania testează public noua versiune Android împreună cu software-ul personalizat One UI 5.0 pentru unele dintre aceste dispozitive. Pentru unele dispozitive compania pregătește actualizarea cu ușile închise. Acum am aflat că Samsung testează intern One UI 5.0 bazat pe Android 13 pentru Galaxy S10 Lite. Este de așteptat ca acest telefon să primească lansarea stabilă în decembrie.

Galaxy S10 Lite este singurul membru al familiei Galaxy S10 care primește Android 13. În ciuda faptului că este cel mai puțin echipat model din linie, are acest avantaj. Telefonul a fost lansat cu aproape un an mai târziu decât seria Galaxy S10. Samsung a lansat Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ în februarie 2019. Telefoanele au ajuns pe piață în martie, cu Android 9 Pie din cutie. Galaxy S10 5G a debutat o lună mai târziu, dar a venit tot cu Android 9, deoarece Android 10 nu era lansat oficial.

Samsung Galaxy S10 Lite va primi Android 13 în luna decembrie

Modelul Samsung Galaxy S10 Lite, între timp, sosește în ianuarie 2020, când Android 10 era deja disponibil. Ca atare, a debutat cu cea mai recentă versiune de Android. Deoarece Samsung promite trei generații de actualizări ale sistemului de operare Android pentru telefoanele lansate atunci, Galaxy S10 Lite este eligibil pentru Android 13. Dar, Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ nu vor primi Android 13 și One UI 5.0, din păcate. Își vor încheia viața pe Android 12. Mai mult, în curând vor înceta să mai primească și actualizări de securitate.

Securitatea este una dintre prioritățile de top pentru producătorii de telefoane. Asigurați-vă că toate actualizările de securitate sunt instalate! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se bazează pe software învechit și neprotejat.

Samsung nu intenționează să deschidă un program public Android 13 beta pentru Galaxy S10 Lite, potrivit AndroidHeadlines. Compania testează software-ul intern în laboratoarele sale. Acesta va rezolva orice probleme și erori descoperite în timpul acestui test înainte de lansarea publică. Cum am scris mai sus, S10 Lite este programat să primească actualizarea stabilă pentru Android 13 în decembrie. Vedeți pe I❤️Samsung programul oficial Samsung de lansare în Europa a actualizării Android 13 și One UI 5.0! Foaia de parcurs arată că Samsung va actualiza 20 de dispozitive (telefoane/tablete) la Android 13 luna aceasta.

Până acum actualizarea Android 13 și interfața One UI 5.0 a fost lansată doar în pentru seria Galaxy S22. Cele mai recente produse emblematice au preluat noua versiune Android luna trecută. Lansarea a ajuns deja pe majoritatea piețelor din întreaga lume. Acum este doar o chestiune de timp înainte ca actualizarea pentru alte dispozitive eligibile să vină în valuri. Vă vom ține la curent cu toate aceste lansări.