Samsung a anunțat disponibilitatea comercială pentru seria Galaxy Z

394
Samsung a anuntat disponibilitatea comerciala a noii seriei Galaxy Z
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat disponibilitatea comercială a noilor telefoane Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3, începând din 27 august, pe samsung.com/ro și în magazinele partenere. Seria Galaxy Z este formată din Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Sunt a treia generație de telefoane pliabile lansată de Samsung.

Cele două telefoane vin cu îmbunătățiri considerabile față de generațiile anterioare. Au protecție împotriva apei cu certificarea IPX8; o nouă carcasă de aluminiu – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone; și sticla Corning Gorilla Glass Victus, care asigură protecție împotriva zgârieturilor și căderilor accidentale.

Seria Galaxy Z disponibilă pe piață

Samsung Galaxy Z Fold 3 este telefonul ideal pentru productivitate și multitasking, dar și pentru divertisment. Fold 3 are un display mare de 6,7 inch (17,02 cm). Pe acesta vizionarea de conținut și utilizarea aplicațiilor este mai ușoară ca niciodată. Pentru prima oară pe seria Galaxy Z, noul Fold oferă funcționalitate S Pen. Astfel utilizatorii pot profita acum de caracteristicile acestuia, care sunt complet optimizate pentru ecranul pliabil.

Samsung Galaxy Z Flip 3 este telefonul care îmbină design-ul compact cu funcționalitatea. Acesta le permite utilizatorilor să-și exprime personalitatea cu ajutorul mai multor opțiuni de culoare și oferă totodată și experiența unui smartphone premium. Ecranul frontal de pe Galaxy Z Flip 3 este acum de patru ori mare, facilitând astfel vizualizarea celor mai importante notificări, fără să fie nevoie ca telefonul să fie extins.

Observăm că în ultimii ani apetitul românilor pentru tehnologia premium a crescut. Acest lucru confirmat și de precomenzile pentru noile telefoane din seria Samsung Galaxy Z. Suntem entuziasmați de interesul acordat acestor noi telefoane, care oferă consumatorilor o experiență mobilă pliabilă de care nu au mai avut parte până acum. Noile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 sunt telefoanele cele mai inovatoare pe care Samsung le-a lansat până acum. Sperăm ca utilizatorii să fie la fel de entuziasmați ca noi de această lansare„. A spus Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung România & Bulgaria, conform Samsung Newsroom.

Prețul recomandat în România pentru Galaxy Z Fold 3 pornește de 8.899 lei iar pentru Galaxy Z Flip 3 de la 5.199 lei.