Iată ce dispozitive Samsung vor primi One UI 6.1 în martie!

144
Iata ce dispozitive Samsung vor primi One UI 6 in martie
Sursa foto: sammobile.com

Seria Galaxy S24 a fost prima care a venit cu interfața Samsung One UI 6.1. În această lună Samsung va actualiza mai multe telefoane și tablete emblematice la această interfață. De fapt, compania a precizat că va face acest lucru încă de la lansarea seriei Galaxy S24, dar fără a menționa o dată concretă.

În urmă cu câteva zile, Samsung a confirmat că actualizarea vine la unele telefoane high-end luna aceasta, potrivit PhoneArena. Deși nu a oferit nici acum date concrete, compania sud-coreeană a sugerat o posibilă lansare în prima parte a acestui an. Ei bine, în sfârșit știm când unele dintre dispozitivele eligibile vor primi actualizare la interfața Samsung One UI 6.1.

Potrivit Samsung, mai multe telefoane și tablete Galaxy vor primi actualizarea One UI 6.1 până la sfârșitul lunii martie. În comunicatul de presă nu sunt menționate date specifice, dar ar fi fost foarte greu de estimat, având în vedere că acestea sunt lansări la nivel mondial și actualizarea se lansează de obicei în valuri.

Cel mai mare val înregistrat vreodată pe Pământ a fost pe 9 iulie 1958, în Golful Lituya, în sud-estul peninsulei Alaska. În urma unui cutremur s-a declanșat un megatsunami cu valuri între 30 și 91 de metri și o înălțime maximă de 524 metri.

Motivul pentru care Samsung a decis să înceapă în sfârșit lansarea actualizării la cea mai nouă interfață este că dorește să aducă multe dintre funcțiile Galaxy S24 AI unui public mai larg, iar Samsung One UI 6.1 face exact asta. În orice caz, dacă dețineți oricare dintre telefoane sau tablete Samsung de mai jos ar trebui să primiți actualizarea One UI 6.1 până la sfârșitul lunii martie:

Gigantul high-tech sud-coreean a confirmat, de asemenea, că actualizarea va aduce multe caracteristici Galaxy AI văzute pe seria Galaxy S24 pe telefoanele mai vechi. Aceste caracteristici includ următoarele: