Samsung ne reamintește despre durabilitatea lui Galaxy Z Fold 4

529
Samsung Galaxy Z Fold 4
Sursă foto: Google

Samsung se mândrește foarte mult cu durabilitatea smartphone-urilor sale pliabile și pe bună dreptate. Seriile sale pliabile Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip sunt, fără îndoială, cele mai durabile. Sunt singurele smartphone-uri pliabile cu un rating IP oficial pentru rezistența la apă. Compania a lansat recent un clip video care amintește lumii despre îmbunătățirile de durabilitate pe Galaxy Z Fold 4.

Noul videoclip este un răspuns la unele dintre cele mai frecvente preocupări ale utilizatorilor cu privire la telefoanele pliabile. Deci, poate fi Fold 4 mai ușor, mai puternic și poate face față uzurii de zi cu zi? Samsung își începe răspunsul subliniind că Samsung Galaxy Z Fold 4 are un corp din Armor Aluminium. Folosit pentru prima dată pe Galaxy Z Fold 3 anul trecut, compania susține că este cel mai puternic cadru din aluminiu de până acum.

Samsung Galaxy Z Fold 4, un telefon puternic și rezistent

Ecranul interior rabatabil este fabricat din UTG (sticlă ultra-subțire). Este o sticlă subțire dar dură care poate rezista la mii de pliuri și desfaceri pe termen lung. Ansamblul afișajului în sine conține mai multe straturi. Deși de data aceasta nu există o placă din spate metalică, așa cum s-a dezvăluit într-o demontare luna trecută, primim o mulțime de materiale de absorbție a șocurilor, cum ar fi plasticul armat cu fibre. Acest strat de afișare structurat protejează ecranul lui Fold 4 de șocurile externe.

Samsung folosește, de asemenea, bare din cauciuc natural în jurul afișajului pentru protecție suplimentară. Mai mult, Corning Gorilla Glass Victus+ protejează partea din față și spate a lui Fold 4. Acest lucru sporește puterea telefonului, asigurând în același timp un aspect și o senzație premium. Cu Fold 4 primim și o evaluare IP oficială, deși cel mai recent anunț Samsung nu vorbește despre asta. Pliabilul are un rating IPX8. Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 oferă, de asemenea, aceeași evaluare IP.

Cauciucul este recoltat sub formă de latex din arborele de cauciuc. Laptele de păpădie conține latex de aceeași calitate ca și cauciucul natural din arborii de cauciuc. Thailanda, Malaezia și Indonezia sunt cei mai importanți producători de cauciuc natural.

În ciuda tuturor acestor îmbunătățiri de durabilitate ar trebui să aveți grijă de Galaxy Z Fold 4. O cădere puternică pe beton poate sparge cea mai puternică sticlă, iar Corning Gorilla Glass Victus+ nu este diferit. Cu toate acestea, nu puteți fi niciodată pe deplin pregătit pentru accidente, care se întâmplă fără niciun avertisment. Aici intervine Samsung Care+, potrivit AndroidHeadlines. Această asigurare vă acoperă telefonul de diverse daune accidentale, cum ar fi crăparea ecranului și daune lichide în afara garanției, la o taxă lunară nominală.