Ecranul exterior la Samsung Galaxy Z Flip 4 ar putea fi mai mare

289
Ecranul exterior la Galaxy Z Flip 4 ar putea fi mai mare
Sursa Foto: sammyfans.com

Samsung Galaxy Z Flip original avea un ecran minuscul de 1,06 inch și acesta lăsa mult de dorit. Nu putea afișa corect notificările și nu părea mult mai mult decât un truc. A fost un adevărat lucru dureros și criticat de toți clienții care au cumpărat aceste telefon cu clapetă. Chiar dacă Flip 3 are un ecran exterior mai mare, Galaxy Z Flip 4 va avea acest ecran și mai mare.

Din fericire, Samsung s-a conformat criticilor privind ecranul extern la primul Flip și a mărit ecranul la Galaxy Z Flip 3. Acesta are un ecran pe capac de 1,9 inch (4,83 cm) care putea afișa mult mai mult conținut și era de fapt utilizabil. Acum, conform SamMobile, Samsung mărește iarăși ecranul exterior la Galaxy Z Flip 4. În acest fel afișajul exterior poate fi și mai util.

Samsung Galaxy Z Flip 4 cu afișaj extern mai mare de 2 inch

Ross Young de la DSCC a scris că este posibil ca afișajul de pe capac la Galaxy Z Flip 4 să fie mai mare decât cel al predecesorului său. Dimensiunea reală nu a fost dezvăluită de Ross Young, dar este de așteptat să fie mai mare de 2 inch.

Dacă acest lucru este adevărat, va fi o îmbunătățire substanțială față de dispozitivul existent Samsung Galaxy Z Flip 3. În mod sigur acest lucru va face acest ecran exterior mult mai folositor viitorilor utilizatori. Un astfel de ecran mai mare ar însemna că utilizatorii nu vor trebui să-și deschidă telefoanele tot timpul și pot accesa mai multe de pe ecranul extern. Ne gândim la un ecran cu diagonala de 2,5 inch (6,35 centimetri).

Inch-ul este o unitate de măsură anglo-saxonă pentru lungime. Este folosită în special în câteva state din Commonwealth și SUA. Este egală cu 25,4 mm (2,54 cm). Dimensiunea inch-ului a variat în timp, regiune și țară până în 1959.

Nu se cunosc multe altele despre display-ul exterior la Galaxy Z Flip 4 în acest moment. Samsung a confirmat că noi smartphone-uri pliabile vor fi lansate în acest an. Este de așteptat, deoarece dispozitivele pliabile sunt acum un accesoriu permanent al gamei sale de smartphone-uri.

În situația în care stau lucrurile, se așteaptă ca Samsung să lanseze pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 în a doua jumătate a acestui an. Probabil că vor exista mai multe zvonuri despre dispozitive în lunile următoare, în timp ce fanii așteaptă ceea ce vor fi, fără îndoială, cele mai bune telefoane Samsung din 2022.