Samsung Galaxy Z Fold 4 poate fi mai ieftin decât Galaxy Z Fold 3

310
Samsung Galaxy Z Fold 4 poate fi mai ieftin decat Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung va lansa în acest an un nou telefon pliabil de ultimă generație în cadrul seriei „Fold”. Samsung Galaxy Z Fold 4 a generat până acum o grămadă de zvonuri și scurgeri în jurul lui și astfel am aflat câteva dintre noile specificații și caracteristici.

Cu toate acestea, cel mai recent zvon despre Samsung Galaxy Z Fold 4 vorbește despre prețul dispozitivului. Deoarece seria „Fold” este un produs premium, luarea de măsuri pentru a reduce costul total al produsului ar trebui să fie o veste bună pentru potențialii cumpărători. Prețul mai scăzut ar putea ajuta, de asemenea, Z Fold 4 să obțină un avantaj față de concurenți și, eventual, să îl facă mai ieftin decât modelul actual Samsung Galaxy Z Fold 3. Iată cum Samsung scade prețul piesei sale pliabile.

Pentru a menține prețul sub control pentru Samsung Galaxy Z Fold 4, se pare că Samsung va folosi baterii produse de Amperex Technology Limited (ATL) în dispozitiv. Pentru cei care nu știu, ATL este unul dintre cei mai mari furnizori de baterii de pe piață și este, de asemenea, unul dintre furnizorii de baterii pentru iPhone-urile Apple. Samsung intenționează să-și diversifice lanțul de aprovizionare pentru baterii, apelând inclusiv la LG și acum ATL, pe lângă Samsung SDI.

Preț mai mic pe viitorul Samsung Galaxy Z Fold 4

Acest lucru va ajuta compania să stârnească diferiți furnizori unul împotriva celuilalt pentru a obține o ofertă mai mică. Acest lucru va duce probabil la un preț mai mic pentru smartphone-ul pliabil. Cu toate acestea, nu vă așteptați ca noile baterii să reducă prețul cu o marjă masivă. Costul total al unui telefon pliabil depinde și de multe componente, inclusiv de tehnologia ecranului; camere; procesor; modem și multe altele. Cu toate acestea, deoarece Samsung încearcă să împingă în mod agresiv segmentul pliabil către consumatorii de masă, va încerca cu siguranță să scadă prețul pentru a-l face „accesibil”.

MySmartPrice este un site de comparare a prețurilor care permite găsirea cel mai bun preț și celor mai bune oferte de la magazinele majore de comerț electronic din India. Este fondat în 2010 și are peste patru milioane de accesări lunar.

Deși această știre, via MySmartPrice, menționează doar bateria, Samsung ar putea încerca să facă același lucru și pentru alte componente. Aceasta înseamnă că ar putea căuta furnizori alternativi și ar putea împărți lanțul de aprovizionare cu alții pentru reducerea prețului. Detaliile despre preț sunt rare și nu suntem încă siguri dacă acesta va fi într-adevăr cazul sau nu. Dar dacă acesta este cazul, am putea vedea că Samsung Galaxy Z Fold 4 are un preț mai mic decât Galaxy Z Fold 3.

Pe baza zvonurilor anterioare, Galaxy Z Fold 4 este de așteptat să aibă o camera principală de 108MP. Deși Samsung nu a confirmat, ar putea fi aceeași care se află în prezent în Galaxy S22 Ultra. Camera cu unghi larg de 108 megapixeli a dispozitivului are deschidere f/1,8 și adaugă un plus de claritate imaginilor. Încă nu știm dacă are sau un slot dedicat pentru S Pen, informațiile sunt momentan contradictorii.