Ecran plat pe Galaxy S23 Ultra pentru o experiență S Pen mai bună

359
Galaxy S23 Ultra ecran plat
Sursă foto: Xataka

Galaxy S22 Ultra este un telefon uimitor, cu un ecran frumos curbat, care arată grozav din toate punctele de vedre. Dar, chiar și așa nu toată lumea este un fan al acestuia. Pentru a rezolva această plângere, Samsung poate echipa pe Galaxy S23 Ultra cu un ecran plat, conform unui nou set de randări apărute recent.

Samsung Galaxy S22 Ultra se curbează peste margini și acest lucru dă impresia unor laturi fără rame. Afișajul curbat oferă, de asemenea, o prindere mai confortabilă. Randările proaspăt apărute, via PhoneArena, cu Samsung Galaxy S23 Ultra arată un afișaj plat. Galaxy S22 Ultra acceptă S Pen, dar unii utilizatori se plâng că este greu de folosit stiloul pe margini din cauza modului în care se curbează. Ei susțin că ar fi mai convenabil folosirea S Pen-ului pe un ecran plat, deoarece acest lucru l-ar împiedica să iasă de pe margini.

Tot referitor la Galaxy S22 Ultra, unii utilizatorii susțin că designul curbat distorsionează lumina din jurul afișajului și duce la o problemă de strălucire. Și, în sfârșit, ecranele curbate tind să se spargă mai ușor decât ecranele plate. Cum Samsung ascultă permanent feedback-ul utilizarorilor se pare că va lua măsuri. Pentru a rezolva aceste probleme, Samsung poate adopta un design mai plată pentru ecranul lui Galaxy S23 Ultra. Samsung Galaxy S22 Ultra are un design boxy, iar succesorul său va avea un aspect și mai pătrat.

Galaxy S23 Ultra cu ecran plat pentru o experiență S Pen mai bună

Zvonurile și randările anterioare sugerau că telefonul ar avea marginile mai plate, iar Ahmed Qwaider, care este cunoscut pentru videoclipuri despre diferite produse, spune că telefonul va avea, de asemenea, un afișaj plat. El a postat și randări create de Technizo Concept pentru a ne oferi un gust cu noul design.

Qwaider spune că ecranul lui S23 Ultra nu este la fel de curbat ca S22 Ultra. Curbura pe cele două margini va fi foarte mică. În acest fel se va simți mai plat îmbunătățind experiența S Pen. Tot Ahmed Qwaider a scris că seria Galaxy S23 va fi disponibilă în negru, verde, crem și lavandă. Un zvon anterior spunea că smartphone-rile vor veni în negru, verde, bej și roz.

Termenul smartphone a apărut în 1997. Atunci compania Ericsson a lansat telefonul Ericsson GS88 „Penelope”, descris ca fiind un Smart Phone – un telefon inteligent. Încă nu există un termen românesc corespunzător pentru smartphone.

Este posibil ca S23 Ultra să aibă un ecran plat, având în vedere că modelul actual aparent nu se descurcă atât de bine pe cât și-a dorit Samsung. Mai mult, abordând plângerilor utilizatorilor acest lucru ar ajuta Samsung să crească vânzările viitorului model Ultra.

În același timp, Ice Universe nu este complet de acord cu Qwaider. Imaginile publicate de de Ice Universe anterior sugerau că designul nu s-ar îndepărta prea mult de S22 Ultra. Astfel, momentan este mai bine să așteptăm ce va decide Samsung. Se zvonește că seria Galaxy S23 va fi lansată în 1 februarie și pot apărea noi date în zilele următoare.