Ecrane Smsung LED gigantice instalate în Piața Sf. Petru de la Vatican

278
Ecrane Smsung LED gigantice instalate la Vatican
Sursa foto: Yonhap

Dincolo de smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente, electrocasnice sau alte dispozitive, Samsung produce televizoare incredibile, dar și ecrane LED gigantice pentru exterior. Zile trecute compania coreeană a instalat patru panouri Samsung LED în Piața Sf. Petru din Vatican, unde Papa își ține discursul săptămânal.

Panourile publicitare Samsung LED au devenit operaționale la timp pentru Audiența Papală. Sesiunea de audiență generală este organizată în fiecare miercuri dimineață pentru adepții catolici și turiștii care vizitează veneratul sanctuar de la Vatican.

O delegație a companiei Samsung a vizitat Vaticanul pentru a se întâlni cu Papa Francisc miercuri dimineață. În acest fel a fost marcată instalarea de ecrane gigantice Samsung LED în Piața Sf. Petru de la Vatican. Delegația Samsung s-a întâlnit cu cardinalul Lazarus You Heung-sik, secretarul de stat pentru cler al Vaticanului. Cardinalul You este primul cleric coreean cu rol ministerial al Vaticanului și al patrulea coreean cu statutul de cardinal. Potrivit TheKoreaHerald, cardinalul Lazarus You Heung-sik a jucat un rol important în introducerea ecranelor Samsung în Vatican.

Ecrane Samsung LED instalate la Vatican

Noile ecrane Samsung LED au înlocuit pe cele vechi existente, fabricate de Panasonic Holdings Co. din Japonia. Acestea au fost instalate de compania Panasonic în 2007. Noile ecrane publicitare Samsung oferă imagini de înaltă rezoluție chiar și în lumina directă a soarelui și reduc cheltuielile de energie la jumătate.

Vaticanul nu are spitale sau, mai important, nici săli de naștere. Drept urmare, nimeni nu poate fi cetățean al Vaticanului prin naștere. Cetățenia se acordă celor care sunt numiți pentru a lucra într-o anumită calitate în slujba Sfântului Scaun.

Gigantul high-tech sud-coreean a instalat patru ecrane uriașe în în Piața Sf. Petru de la Vatican. Două dintre aceste ecrane Samsung LED au dimensiunile de 7,93 metri lățime și 4,83m înălțime. Celelalte două ecrane au dimensiunile de 5,86 x 3,10 metri. Ecranele sunt certificate IP66 pentru a rezista în condiții meteorologice diverse. În plus, carcasa este rezistentă și extrem de compactă, cu o grosime de 99,4 mm. În acest fel noile ecrane Samsung LED sunt perfect integrabile într-un spațiu emblematic precum Piața Sf. Petru.

Noile ecrane Samsung au aproape aceleași dimensiuni ca precedentele ecrane Panasonic, la cererea Vaticanului. Având în vedere scopul religios, logo-ul Samsung este imprimat mic și în gri deschis în partea de jos a panourilor publicitare pe rama de fildeș. Ecranele Samsung au încorporat un sistem audio Harman Kardon care oferă un sunet panoramic echilibrat distribuit în tot spațiul pieței.

Vă reamintim că Samsung a instalat ecrane LEd uriașe și în mai multe săli de sport din lume. De exemplu în Swiss Life Arena din Altstetten, Zurich, Elveția, compania a instalat anul trecut ecrane uluitoare Cub LED. De asemenea, la începutul anului trecut, Samsung a instalat un Infinity Screen, cel mai mare ecran video LED din lume în centrul la Stadionul Sofi din Los Angeles, California.