Samsung luminează Swiss Life Arena cu o instalație uluitoare de Cub LED

217
Swiss Life Arena
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a finalizat recent instalarea unei soluții de afișare îmbunătățite în Swiss Life Arena. În acest fel aceasta a devenit cea mai modernă arenă de hochei pe gheață din Elveția. Afișajul cu hardware și software reînnoit este cel mai mare Cub LED de interior din Europa. Actualizările au fost posibile cu tehnologia inovatoare Samsung și au permis Swiss Life Arena să îndeplinească standardele Ligii Naționale de Hochei (NHL), un nivel atins de obicei doar de arenele din America de Nord.

În calitate de partener oficial de tehnologie de afișare al Swiss Life Arena din Altstetten, Zurich, Elveția, Samsung a echipat arena cu o gamă largă de produse de semnalizare și soluții tehnice pentru a îmbunătăți experiența fanilor și a îmbunătăți eficiența operațională.

Soluții de afișare inovatoare pentru a impresiona fanii

Samsung a instalat 669 de metri pătrați de semnalizare LED în interiorul arenei, însumând peste 18 milioane de LED-uri. De la jucători de pe liniile laterale până la fani din tribune, tehnologia vibrantă de afișare a Samsung permite tuturor celor din arenă să fie cufundați în acțiune datorită clarității strălucitoare și prezentării consistente a culorilor. Tehnologia avansată LED oferă o calitate reală a imaginii prin optimizarea nivelurilor de luminozitate, eliminând în același timp strălucirea și inconsecvențele vizuale.

Afișajul LED Cube are dimensiunile 12x12x8 metri și este elementul principal al arenei cu 416 m² de semnalizări LED. Indiferent de locul unde stau, în cele 12.000 de locuri ale arenei, fanii se vor putea bucura de afișajul uimitor. Proiectat cu o calitate premium a imaginii și culori vibrante, LED Cube va captiva publicul și va crea starea de spirit folosind lumina și sunetul ambiental.

Swiss Life Arena este o arenă multifuncțională în districtul Altstetten din Zurich. A fost inaugurată în 18 octombrie 2022. Arena a costat 169 milioane CHF. Este stadionul clubului de hochei pe gheață ZSC Lions (Liga Națională din Elveția).

Pentru a crea o experiență fluidă și dinamică pentru oaspeți, ecranele Samsung includ diverse plăci tip panglică. Acestea sunt ecrane LED lungi și subțiri montate pe fața balcoanelor. Datorită vizibilității optime și tehnologiei cu reflexie redusă a plăcilor cu panglică, fanii nu vor rata nicio acțiune pe teren sau în afara terenului – chiar și în condiții de iluminare în continuă schimbare.

O experiență conectată pe Swiss Life Arena

În plus, gestionarea conținutului la toate afișajele va fi făcută de puternicul sistem MagicINFO 9 al Samsung. Este o soluție bazată pe cloud, care ajută la gestionarea conținutului, dispozitivelor și datelor pe ecranele din Swiss Life Arena. MagicINFO 9 se va asigura că afișajele sunt actualizate cu toate detaliile meciului, publicitate sau informații importante despre clienți.

Oferind o soluție completă de afișare, Samsung a contribuit la îmbunătățirea fiecărui moment al experienței publicului la arena. Pentru a se asigura că tehnologia a fost încorporată în fiecare colț al arenei, Samsung a instalat 240 de afișaje amplasate strategic pe arenă.

Calitatea clară a imaginii a soluțiilor de semnalizare inteligentă Samsung, inclusiv semnalizarea din seria Q, sunt expuse în barul de sport și în jurul arenei. Mai exact, rezoluția 4K de definiție ultra-înaltă a seriei QMR menține publicul implicat în acțiune în timp ce se bucură de mâncare și băuturi în barul de sport. În sală, oaspeții vor fi fascinați de televizorul The Wall, un ecran masiv și uluitor, care oferă o imagine incredibilă. În plus, mai multe monitoare Samsung au fost amplasate în birourile ZSC Lions datorită calității imaginii de înaltă rezoluție.

Cu Swiss Life Arena nu este pentru prima data când Samsung se remarcă în industriile divertismentului sportiv. Destul de recent Samsung a modernizat Citi Field din NewYork și SoFi Stadium din Inglewood, Los Angeles, California. Astfel fanii au parte de o experiență extraordinară la Swiss Life Arena, susținută de cele mai recente inovații Samsung.