Samsung pregătește o ediție specială pentru Galaxy Z Fold 5

308
Samsung Galaxy Z Fold 5
Sursa foto: samsung.com

La evenimentul Galaxy Unpacked de la sfârșitul lunii trecute Samsung a lansat mai multe dispozitive Galaxy. Este vorba despre două ceasuri inteligente, trei tablete și două telefoane pliabile. Cu toate acestea se pare că Samsung încă nu a terminat cu lansarea de modelele emblematice în acest an. Și nu ne referim aici la viitoarele modele Fan Edition. O ediție specială Galaxy Z Fold 5 Thom Browne este și ea aproape de lansare.

Gigantul sud-coreean mai are în pregătire are încă opt dispozitive Galaxy pentru lansare în lunile următoare, inclusiv o versiunea specială Galaxy Z Fold 5 Thom Browne Edition. Este posibil ca Galaxy Z Fold 5 Thom Browne Edition să nu fie un produs complet nou, este același Fold 5, dar mult mai rafinat de Thom Browne. Dar Samsung are mai multe în pregătire. Potrivit AndroidHeadlines, care citează tipster ul @TheGalox, compania pregătește cel puțin șapte noi dispozitive Galaxy. Acestea sunt Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, Galaxy Tab S9 FE+, Galaxy Tab A9, Galaxy Tab A9+, Galaxy Buds 3 și Galaxy SmartTag 2.

Zvonurile despre aceste dispozitive sunt tot mai intense în ultimul timp. Unele dintre ele chiar au fost certificate de diferite agenții internaționale, altele au deja pagini de asistență de pe site-ul oficial Samsung. Rămâne de văzut dacă Samsung va organiza un eveniment de lansare în perioada viitoare. Se zvonește că Galaxy S23 FE va fi lansat în septembrie.

Galaxy Z Fold 5 Thom Browne Edition în lucru

De-a lungul anilor, Samsung a lansat ediții Thom Browne ale mai multor dispozitive pliabile Galaxy. A făcut echipă cu designerul de modă din New York pentru versiuni personalizate ale Galaxy Z Flip, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 Thom Browne. Cu toate acestea, compania nu a lansat ediții Thom Browne pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4.

Thom Browne (născut în 1965) este un celebru designer de modă american. Este și fondatorul mărcii lansată în 2001, un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei. În iunie 2023 avea 103 de magazine proprii în întreaga lume.

Astfel, au existat puține speranțe ca Samsung să facă din nou echipă cu designerul american pentru cele mai recente pliabile. Cu toate acestea, se pare că parteneriatul Samsung Thom Browne continuă. Compania a apelat recent la X pentru a tachina un nou pliabil asemănător cărții, cu dungile emblematice Thom Browne. Nu e nevoie de multă materie cenușie pentru a ghici că este vorba despre un Galaxy Z Fold 5 personalizat aici.

Nu știm când va fi lansat Galaxy Z Fold 5 Thom Browne Edition, Samsung nu a dezvăluit nimic în acest sens. Cu toate acestea, este posibil să nu așteptăm mult. Rețineți că este același telefon pliabil care a sosit în magazine cu câteva săptămâni în urmă. Cu toate acestea, aspectul său exterior a fost personalizat pentru a fi unic. Dacă istoricul este vreun indiciu, Samsung va oferi dispozitivul într-un pachet special în care vor fi mai multe bunătăți. Desigur, va costa mai mult decât versiunea standard, care începe de la aproximativ 1.800 euro.