Acasă Stiri Trei electrocasnice Samsung pentru personalizarea stilului de viață

Trei electrocasnice Samsung pentru personalizarea stilului de viață

În 2020, locuința a devenit mai importantă ca niciodată. Petrecem mai mult timp în casele noastre și facem mai mult în ele – de la lucru până la antrenament. Acest lucru a condus la situația ca tot mai mulți consumatori să găsească modalități de a împacheta toate aspectele stilului lor de viață dinamic în mediile lor de acasă. Samsung vine în ajutorul acestora cu noi oportunități.

Noile electrocasnice Samsung sunt concepute pentru această tendință. Oferă modalități inteligente și elegante de a crea un mediu casnic unic pentru a se potrivi gusturilor și nevoilor utilizatorilor. Mai jos, vă prezentăm trei aparate Samsung care aduc un nivel cu totul nou de personalizare unor aparate electrocasnice pe care ne bazăm cel mai mult.

Personalizați-vă stilul de viață într-un mod elegant cu Bespoke

Samsung a lansat linia de frigidere Bespoke tocmai pentru a putea fi personalizate foarte ușor. Bespoke vă permite să pregătiți frigiderul potrivit pentru gusturile și mofturile fiecăruia. Noile frigidere vin într-o mare varietate de tipuri și culori pe care le puteți amesteca și combina. Faceți o mulțime de cumpărături de alimente congelate? Aveți nevoie de un congelator foarte mare. Schimbați tapetul de acasă? Electrocasnicele trebuie adaptate noii culori. În toate aceste cazuri puteți adapta culoarea frigiderului pentru a se potrivi locației și nevoilor.

Indiferent de nevoile și decorul pe care îl alegeți, Bespoke se potrivește perfect stilului dvs. de viață pentru a menține alimentele mai proaspete ca niciodată. Samsung a extins disponibilitatea seriei Bespoke pe tot globul și va fi disponibil în curând pe piața europeană.

Primele frigidere din România s-au construit în anul 1956 la Uzina de Mașini Electrice București. Purtau denumirea de Pinguin și apoi Fram, funcționau pe sistemul cu absorție și nu aveau termostat. Capacitatea era de circa 80 litri.

Personalizați-vă stilul de viață „inteligent”

O mașină de spălat inteligentă este foarte necesară pentru toată lumea. Cea mai recentă gamă de mașini de spălat cu uscător de la Samsung, lansată în Europa în august, vine cu o funcție de recomandare pentru ciclurile de spălare. Mașina de spălat Samsung analizează preferințele utilizatorului și oferă sfaturi pentru spălare, conform News Samsung. V-ați săturat să selectați de fiecare dată programul pentru spălarea articolelor de bumbac, sau pentru cele sintetice? Mașina de spălat Samsung WW9800T găsește cele mai bune setări de fiecare dată când o porniți. Și cu AI Wash, mașina de spălat inteligentă poate seta niveluri optime de apă și detergenți pe baza senzorilor inteligenți care măsoară automat fiecare sarcină.

Pentru recomandări și mai personalizate, utilizați Laundry Planner – Planificatorul de rufe și Laundry Recipe – Rețeta de rufe, care sunt conectate la telefon prin SmartThings. Acolo, puteți seta timpii de spălare pentru a se potrivi programului dvs. Cu Rețeta de rufe, puteți găsi cel mai bun mod pentru spălare, introducând articolele specifice incluse în încărcătură.

Cel mai bun dintre toate, aceste comenzi intuitive și recomandări inteligente facilitează utilizarea comodă a mașinii de spălat. Completați experiența se spălat rufe cu Auto Cycle Link. Acest mod va seta automat un tip de uscare asociat la setările de spălare pentru a încheia programul curățare a rufelor.

Personalizați-vă stilul de viață „igienic” cu Samsung AirDresser

Întotdeauna trebuie să fim foarte atenți la poluanții din aer, la praful de pe podele și la alergenii din îmbrăcăminte. Mai ales în contextul actual, aceștia pot afecta negativ mediul nostru de acasă. Dar fiecare casă este diferită și nicio soluție nu se potrivește perfect tuturor. Aici intervine Samsung AirDresser, oferind o experiență personalizată cu totul nouă. Are peste 20 de moduri diferite, care utilizează abur puternic pentru igienizarea și dezodorizarea articolelor de îmbrăcăminte.

Dar utilizatorii și generațiile de astăzi caută noi modalități de igienizare pentru îmbrăcămintea lor, motiv pentru care AirDresser oferă o îngrijire excelentă pentru toate tipurile de articole din țesături, inclusiv așternuturi și jucării moi pentru copii. Acum, vă puteți bucura de o îngrijire igienică de înaltă calitate, atât pentru articolele delicate, cât și pentru cele din țesături, fără a fi nevoie să vizitați o curățătorie.

Aveți nevoie de sfaturi cu privire la cele mai bune modalități de a vă curăța hainele? Lansați SmartThings pentru a găsi recomandări adaptate dvs. Funcția „Care Recipe – Rețetă de îngrijire” recomandă cel mai bun mod pentru curățarea fiecăruia dintre articolele tale. Funcția „My Closet – Dulapul meu” sugerează cursuri de curățare pentru tipuri specifice de țesături. Mai mult, „Special Course- Curs special” vă permite să descărcați moduri și cicluri de curățare suplimentare, cu setări adaptate tipurilor de îmbrăcăminte specifice pentru a vă asigura cea mai eficientă igienizare.

Stiri

Seria Galaxy S21 – ce diferențe sunt între noile modele?

A sosit cel mai recent trio emblematic Samsung, seria Galaxy S21, unele dintre cele mai bune telefoane din 2021. Dacă vreți să...

Samsung Galaxy S21 va fi în curând cheia dvs. pentru mașină

La Galaxy Unpacked 2021, Samsung a anunțat oficial dispozitivele mult așteptate din seria Samsung Galaxy S21. Este primul mare producător de smartphone-uri...

Object Eraser pe Galaxy S21 vă scapă de lucrurile neplăcute din fotografii

Pe fondul entuziasmului din jurul lansării oficiale a seriei Galaxy S21, multă lume a trecut cu vederea unele noi caracteristici software. Printre...

Galaxy Watch Active 2 actualizare majoră, primește SmartThings Find

Galaxy Watch Active 2 a devenit primul smartwatch Samsung care a primit o actualizare majoră în 2021. Chiar după ce a anunțat...

Samsung va scoate treptat în viitor încărcătoarele și căștile din cutie

Viitoarele telefoane Samsung treptat nu vor mai veni cu încărcătoare și căști în cutie. Într-un situație tip Q&A, despre motivul pentru care...

Caracteristici unice pe Galaxy S21 Ultra – nu la are niciun alt telefon

Samsung ne-a inundat efectiv cu informații despre Galaxy S21, S21+ și Galaxy S21 Ultra în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. A lansat...

Samsung a lansat o nouă cameră de 108MP – detalii și imagini mai clare

Samsung a lansat noul senzor de imagine mobil de 108MP, Samsung ISOCELL HM3. Cu un spectru larg de tehnologii avansate, HM3 poate...