Primim un nou set de emoji de la Samsung cu One UI 6.0

308
emoji de la Samsung cu One UI 6
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung tocmai a făcut un pas mare spre aducerea Android 14 în familia Galaxy. A lansat prima actualizare One UI 6.0 beta pentru seria Galaxy S23. După cum era de așteptat, noua versiune One UI aduce o mulțime de funcții și modificări noi. Printre acestea se numără și mai multe emoji-urile reproiectate. Samsung și-a reîmprospătat setul de emoji cu un design mai modern și mai șlefuit.

Dacă sunteți utilizator de dispozitive Samsung Galaxy sigur sunteți familiarizat cu setul de emoji al companiei. A folosit același design în ultimii ani. Deși nu este un design rău, emoji-urile au început să se pară puțin depășite în ultima vreme. Cu atât mai mult cu alte aplicații și producători care își îmbunătățesc ofertele în ultimii ani, acum și Samsung a reacționat.

Design reîmprospătat pentru emoji cu Samsung One UI 6.0

Potrivit AndroidHeadlines, emoji-urile Samsung arată copilăresc în comparație cu cele de la Microsoft și alte companii. Din fericire, actualizarea One UI 6.0 va schimba acest lucru. Designul actualizat are un ușor efect 3D care face emoji-urile Samsung să pară mai moderne și comparabile cu ofertele altor mărci. A fost o schimbare foarte necesară și firma coreeană a demonstrat că utilizatorii sunt în atenția ei.

Sursă foto: SammyFans

Desigur, actualizarea emoji-urilor este doar vârful aisbergului la Samsung One UI 6.0. Marea actualizare aduce multe alte upgrade-uri vizuale și funcționale familiei Galaxy. De la un panou de setări rapide actualizat și setări reorganizate la personalizări îmbunătățite ale ecranului de blocare. Mai primim și funcții noi ale camerei și setări suplimentare de confidențialitate și securitate, există multe despre care să vorbim în perioada următoare.

Cuvântul emoji vine din japoneză (e „imagine” + moji „caracter”). Până în 2022, Emoji – „Fața cu lacrimi de bucurie – Face With Tears” a fost cel mai popular emoji din întreaga lume. Unicode a standardizat peste 3.600 de emoji-uri.

Toate aceste modificări sunt acum disponibile pentru utilizatorii telefoanelor din seria Galaxy S23 din Germania, Coreea și SUA, care sunt în programul One UI 6.0 beta. Nu este clar dacă Samsung intenționează să deschidă programul beta pe alte piețe, dar sperăm să o facă. În trecut, a efectuat teste beta ale actualizărilor majore ale One UI și în China, India, Polonia și Marea Britanie. Probabil la fel se va întâmpla și acum.

Dacă One UI 6.0 beta este disponibil în regiunea dvs., ar trebui să vedeți un banner pe pagina de pornire a Samsung Members. Puteți să faceți clic pe el și să urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă înscrie în programul beta. După ce ați finalizat toți pașii, veți primi actualizarea beta ca orice altă actualizare OTA (over-the-air).