Indicatorul de baterie Energy Ring vine la seria Galaxy A și Z Flip

959
Sursa Foto: androidpolice.com

Încă de când seria Galaxy S10 a venit cu o gaură în ecran, dezvoltatorii inventivi au pus ochii pe ea pentru a pune în valoare zona din jurul ei cu mai multe utilizări inteligente. În timp ce unele imagini de fundal te făceau să râzi prin modul prin care ascundeau gaura din ecran, altele s-au dovedit a fi funcționale cu o utilizare reală – cum ar fi Energy Ring.

Energy Ring adaugă un inel luminos în jurul obiectivului camerei foto din gaura din ecran și este configurabil în diferite culori pentru a indica nivelul de curent al bateriei. „Inelul de energie” practic nu consumă nimic din baterie deoarece se activează doar pentru a indica schimbarea nivelului bateriei.

Energy Ring poate fi configurat pentru a schimba automat culorile în funcție de nivelul bateriei în acel moment. Puteți să atribuiți orice culoare preferată pentru a indica nivelul bateriei. Energy Ring are o serie de animații frumoase ori de câte ori o sursă de alimentare este conectată la smartphone.

Energy Ring la câteva modele din seria Galaxy A și pe Galaxy Z Flip

Această aplicație Energy Ring a ajuns recent și pe seria Galaxy S20, pentru a adăuga un indicator de baterie în jurul camerei frontale. Dezvoltatorul aplicației aduce acum aceeași caracteristică la mai multe telefoane Samsung, conform AndroidPolice. Printre acestea se află telefonul pliabil Galaxy Z Flip și câteva modele din seria Galaxy A.

După cum am menționat mai sus Energy Ring este super personalizabil, oferindu-vă un control total asupra modului în care ar apărea inelul bateriei. În plus față de opțiunile de bază precum alegerea culorii și gradientul, acum puteți alege grosimea inelului, direcția de rotire și chiar punctul de plecare pentru rotire. Noua varianta A2Z a aplicației este diferită de cea pentru S20 și este compatibilă doar cu Samsung Galaxy A51, Galaxy A71 și Samsung Galaxy S10 Lite, în afară de cel mai recent telefon pliabil Samsung Galaxy Z Flip. Este posibil ca „Inelul de energie” să apară în viitor și pe alte smartphone-uri din seria Galaxy A.

Google Play este un magazin de aplicații pentru instalarea aplicațiilor și jocurilor pe smartphone-urile Android. Google Play a fost lansat pe 6 martie 2012. Versiune inițială din 2008 s-a numit Android Market. În iunie 2019, Google Play avea aproximativ 2,7 milioane de aplicații.

Deși majoritatea opțiunilor sunt disponibile gratuit, aplicația Energy Ring oferă animații suplimentare și contra cost. Trebuie să spunem că, din moment ce Energy Ring lansează aplicații separate pentru diferite serii Galaxy, nu puteți refolosi niciuna dintre achizițiile anterioare făcute pe celelalte versiuni ale sale. Pentru cele patru modele de dispozitive menționate mai sus, puteți descărca Ediția A2Z dedicată a aplicației din Google Play.