Este Samsung Galaxy Watch 3 rezistent la apă și la șocuri?

1296
Samsung Galaxy Watch 3
Sursa Foto: androidcentral.com

Cel mai bun răspuns la întrebarea din titlu este: da. Samsung Galaxy Watch 3 are certificarea IP68 și un rating 5ATM. Acest lucru înseamnă că ceasul inteligent va supraviețui nu numai unui strop de apă dar va putea face baie în piscină sau rezista la înot subacvatic la adâncime de până la 50 de metri. Chiar și în aceste condiții ceasul inteligent Samsung va continua să funcționeze.

Ploaia bruscă, stropi în timp ce vă spălați mâinile sau atât de multe alte cazuri au același lucru în comun – umezeala. În timp ce ne trăim viața, vom intra inevitabil în contact cu apa, iar accesoriile noastre trebuie să poată face față acestor situații. Samsung Galaxy Watch 3 va putea ține pasul? Poate merge mai departe dacă îl ai cu tine în timp ce înoți câteva ture în piscină? Da poate. Detaliem aceste certificări mai jos.

Samsung Galaxy Watch 3 certificat IP68, 5ATM și MIL-STD-810G

Mai mulți utilizatori de Samsung Galaxy Watch 3 ne-au întrebat în ultimul timp dacă smartwatch-ul este rezistent la apă. Da, este. Este un smartwatch extrem de robust și performant. Samsung a pus în acest ceas inteligent toate caracteristicile uimitoare de care care dispunea la data lansării. Galaxy Watch are cel mai înalt grad de rezistență la apă. De fapt, ceasul a primit o rezistență la apă de 5ATM și IP68. Aceste certificări echivalează cu următoarele protecții:

IP68 – unde IP înseamnă Ingress Protection. Numărul 6 înseamnă că este complet protejat împotriva prafului. Numărul 8 înseamnă că dispozitivul este protejat împotriva imersiunii prelungite de 30 minute la adâncimea de 1,5 metri în apă. Este vorba de apă curată!

5ATM – rezistent la apă până la 50 metri conform standardului ISO 22810: 2010. Nu este destinat scufundărilor de lungă durată. Clătiți în apă proaspătă / uscați după utilizare în apă de mare sau apă clorurată. Samsung Galaxy Watch 3 are detectarea automată a înotului alături de celelalte caracteristici de fitness încorporate în ceas. Dar, dacă ceasul ajunge în ocean sau în piscina cu clor, trebuie să îl curățați cu apă proaspătă.

ATM este prescurtarea de la atmosferă – unitatea internațională pentru presiune. 5ATM înseamnă că dispozitivul rezistă presiunilor echivalente cu o adâncime de până la 50 metri. Rezistă la ploaie, stropiri, duș, înot, plonjări puțin adânci.

MIL-STD-810G – În plus față de rezistența la apă, Galaxy Watch 3 nu numai că este inteligent și arată grozav, este robust și certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G. Acest dispozitiv a trecut testele impuse de standardul militar american MIL-STD-810G. Dispozitivul îndeplinește 10 condiții specifice, inclusiv căderi de la 1,5 metri, temperaturi extreme, praf, șoc / vibrații și presiune scăzută / altitudine mare.

Un smartwatch de încredere în orice situație

Deci, indiferent dacă purtați Samsung Galaxy Watch 3 în timp ce vă plimbați prin parc și apare o ploaie bruscă sau îl folosiți pentru a înota în piscină – ceasul va supraviețui. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Watch 3 și Apple Watch 6!

În plus față de aspectul extraordinar și capacitatea sa de a face totul, de la ajutor cu notificările de la telefon până la urmărirea fitness-ului, Galaxy Watch 3 este, de asemenea, extrem de rezistent. Cu ratinguri ca MIL-STD-810G, 5ATM și IP68, ceasul tău inteligent poate merge oriunde și poate face orice vrei. Conform Android Central, smartwatch-ul Samsung este un companion de încredere la munte, la mare sau la altitudine, în orice condiții de mediu.