Posibil un eveniment Galaxy Unpacked separat în SUA și Canada

262
Samsung Galaxy Unpacked
Sursă foto: via Gizbot

Samsung a confirmat calendarul de lansare a următorului său eveniment Unpacked. Compania va găzdui viitorul său eveniment Galaxy Unpacked în țara sa de origine la sfârșitul lunii iulie. Samsung, la momentul anunțului, nu a dezvăluit data exactă Galaxy Unpacked, care va fi găzduită la Seul, Coreea de Sud. Acum sunt mai multe informații, inclusiv din surse Samsung, că evenimentul Samsung Galaxy Unpacked va fi găzduit pe 26 iulie.

Se pare că Samsung va găzdui și un eveniment separat pentru lansarea noilor dispozitive în SUA și Canada în august. MySmartPrice, care citează surse proprii, a dezvăluit că viitorul eveniment de lansare Samsung Unpacked va fi găzduit în SUA și Canada în august. La acest eveniment Unpacked vor fi lansate mai multe dispozitive Samsung ca de obicei.

Galaxy Unpacked va fi organizat pe 26 iulie, cu evenimente separate în SUA și Canada

Evenimentul Galaxy Unpacked va fi găzduit la Seul, Coreea de Sud, la sfârșitul lunii iulie. De asemenea, compania va găzdui un eveniment separat Galaxy Unpacked în SUA și Canada. În această Americă, puțin mai diluată (Canada) este prima data când Samsung organizează un astfel de eveniment. Potrivit surselor MySmartPrice, evenimentul Unpacked din SUA și Canada va avea loc pe 11 august. Acesta este la câteva zile după evenimentul de la Seul, de pe 26 iulie. Samsung a confirmat doar cronologia de la sfârșitul lunii iulie fără a dezvălui lansarea exactă.

MySmartPrice este un site de comparare a prețurilor care permite găsirea cel mai bun preț și celor mai bune oferte de la magazinele majore de comerț electronic din India. Este fondat în 2010 și are peste patru milioane de accesări lunar.

Se așteaptă ca Samsung să lanseze două telefoane premium pliabile, printre alte dispozitive. Vor fi lansate Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Samsung nu a confirmat nimic până acum despre Fold 5 și Flip 5, dar nici despre celelalte dispozitive ce vor fi lansate. Între timp, detalii despre telefoanele pliabile, ceasurile inteligente și tabletele care vor fi lansate au apărut online.

Samsung va dezvălui o mulțime de dispozitive noi în timpul următorului său eveniment: Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Classic, Galaxy Buds 3, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra. Am scris în urmă cu câteva luni că gigantul coreean va lansa și dispozitiv de urmărire a obiectelor Galaxy SmartTag anul acesta.