Experiența mobilă în siguranță cu Samsung Galaxy A53 5G

435
Samsung Galaxy A53
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung Galaxy A53 5G este unul din smartphone-urile companiei lansate în acest an. A fost foarte bine primit de utilizatori, telefonul mergând pe urmele înaintașilor săi, Galaxy A50, Galaxy A51 și Galaxy A52. Cu specificații și caracteristici apropiate de telefoanele din seria Galaxy S, dar la un preț mai mic, Galaxy A53 5G se vinde foarte bine peste tot în lume.

Recent compania Samsung a arătat cât de în siguranță sunteți când folosiți Samsung Galaxy A53 5G, potrivit SamsungNewsroom. A dat detalii despre Secure Wi-Fi, Secure Folder, Privat Share și Fynd My Mobile. Toate acestea rezolvă probleme de securitate și vă protejează datele atunci când utilizați internetul, partajați fișierelor și multe altele.

Samsung Galaxy A53 5G – un telefon foarte sigur pentru uzul zilnic

Secure Wi-Fi. Când vă aflați într-un loc public, cum ar fi o cafenea, vă recomandăm să vă conectați la Wi-Fi gratuit. Dar înainte de a vă conecta, doriți să fiți atenți și să vă asigurați că totul este în siguranță. Modul Secure Wi-Fi pe Samsung Galaxy A53 5G vă ajută să vă păstrați conexiunea în siguranță. Secure Wi-Fi este disponibil gratuit pentru până la 250MB pentru toți utilizatorii Galaxy care au acces la serviciu.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Disponibilitatea Wi-Fi securizat poate varia în funcție de țară sau operator, iar conectivitatea acestuia depinde de mediile de rețea aplicabile. Este posibil ca unele aplicații sau site-uri web să nu funcționeze cu o conexiune Wi-Fi securizată. Când este pornit, criptează traficul de internet Wi-Fi și ajută la prevenirea urmăririi dispozitivului. Vedeți pe I❤️Samsung cât timp va primi Galaxy A53 actualizări!

Privat Share. Poate doriți să trimiteți ceva privat prietenei dvs., dar nu doriți să riscați ca altcineva să vadă. Private Share ajută la prevenirea acestui lucru. Acesta criptează fișierele dvs., imagini, videoclipuri și documente și vă permite să alegeți exact cine le va vedea și pentru cât timp. Cu tehnologia de criptare bazată pe blockchain, nu este nevoie să vă faceți griji că datele vor ajunge în mâini greșite.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Private Share necesită ca atât expeditorul, cât și destinatarul să aibă aplicația Private Share și dispozitivele mobile Galaxy. Este nevoie de Android 9 Pie sau o versiune ulterioară și PC-uri cu Windows 10 sau versiuni ulterioare. Numărul, capacitatea și data de expirare a fișierelor, precum și numărul de fișiere simultane trimise prin Private Share pot fi limitate.

Samsung Galaxy: spațiul tău sigur

Secure Folder. Pentru a facilita accesul, poate doriți să faceți o fotografie a cardului dvs. de credit sau a actului de identitate și să o păstrați în siguranță pe telefon. Vă puteți păstra informațiile personale în siguranță cu Secure Folder – Folderul securizat pe Galalxy A53 5G.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Datorită Samsung Knox, informațiile tale private rămân în siguranță pe dispozitiv. Folderul securizat le permite utilizatorilor să-și configureze cu ușurință propriul tip de blocare, cu opțiuni inclusiv PIN, model, parolă și amprentă.

Find My Mobile. Nu există sentiment mai rău decât să ajungi acasă și să-ți dai seama că ți-ai lăsat smartphone-ul undeva. Cu Find My Mobile, vă puteți găsi cu ușurință telefonul accesând site- ul web Find My Mobile de pe computer. Vă ajută să găsiți locația actuală a telefonului, chiar și atunci când este offline. Dacă ți-ai lăsat telefonul undeva departe de casă, nu trebuie să-ți faci griji. Find My Mobile vă permite să vă blocați telefonul, astfel încât nimeni să nu îl poată folosi până când nu îl ridicați.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Un dispozitiv este „offline” atunci când este deconectat de la o rețea mobilă sau Wi-Fi. Locația unui dispozitiv pierdut găsit cu Find My Mobile este locația aproximativă în care a fost detectat semnalul dispozitivului pierdut. Necesită opțiunea „ Find My Mobile – Găsiți mobilul meu” activată; „Remote unlock – Deblocare la distanță” activată pentru utilizarea funcției de control de la distanță; „Offline finding – Găsire offline” activată pentru asistență pentru găsirea offline și autentificarea unui cont Samsung.