Experiențe extinse și productivitate maximă cu Galaxy Book 2 Pro

330
Experiente mai extinse si productivitate cu Galaxy Book 2
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Într-un moment în care flexibilitatea și performanța laptopului sunt mai importante ca niciodată, seria Galaxy Book 2 Pro de la Samsung Electronics redefinește standardele din domeniu. Cumpărătorii primesc un laptop Samsung versatil, care este atât rapid, cât și puternic și sigur.

Prin intermediul Samsung Newsroom vom explora gama de funcții puternice de ecosistem și productivitate cu care Samsung s-a asigurat să împacheteze seria Galaxy Book 2 Pro pentru a vă permite să faceți mai mult cu dispozitivele conectate.

Samsung Galaxy Book 2 Pro și Galaxy Book 2 Pro 360 au fost lansate în acest an cu un procesor Intel Core i7-1260P de a 12-a generație. Laptopurile au un ecran tactil Super AMOLED cu până la 33% mai luminous, care adaptează la mediul dvs. pentru culori vibrante și detalii uluitoare, indiferent dacă lucrați sau vă jucați.

Samsung Galaxy Book 2 Pro – puternic, subțire și versatil

Galaxy Book 2 Pro este incredibil de subțire și plin de putere de procesare. În plus, funcționează perfect cu celelalte dispozitive Galaxy, astfel încât să vă puteți continua sarcinile oriunde. Laptopul a fost lansat în modele cu diagonala de 13,3 inch (33,78 centimetri) și 15,6 inch (39,62 cm). Galaxy Book 2 Pro are o interfață Thunderbolt 4 USB-C, un USB Tip-C suplimentar și un port HDMI full-size. Pe de altă parte, are un slot pentru card micro SD; un port USB 3.2 tip A; și o mufă de 3,5 mm pentru căști și microfon.

HDMI – High-Definition Multimedia Interface este o interfață audio/video pentru transmiterea datelor. Fondatorii HDMI au fost Hitachi, Panasonic, Philips, Silicon Image, Sony, Thomson, RCA și Toshiba. HDMI 2.1 este cea mai nouă versiune.

Dublați ecranul, dublați productivitatea cu al doilea ecran. Al doilea ecran vă permite să vă transformați tableta Galaxy într-un afișaj suplimentar pentru seria Galaxy Book2 Pro, supraîncărcându-vă fluxul de lucru indiferent de sarcină. Compatibil cu Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+; Galaxy Tab S7 FE; Galaxy Tab S8; Galaxy Tab S8+; și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Prin simpla deschidere a celui de-al doilea ecran din panoul rapid al tabletei și apoi selectând tableta în al doilea ecran de pe PC-ul din seria Galaxy Book2 Pro, puteți folosi fie modul duplicat pentru o editare mai precisă a unui document pe tabletă, fie modul extins pentru control total asupra celor două ecrane simultan.

Control al dispozitivelor Galaxy mult mai ușor cu Multi Control

Rămâi concentrat și conectat cu Phone Link și Link la Windows. Link la Windows, sau Microsoft Phone Link, vă permite să extindeți experiența telefonului Galaxy pe computer. Pur și simplu lansând aplicația Phone Link pe seria Galaxy Book 2 Pro și vizitând meniul Aplicații, puteți trimite și primi mesaje – și chiar apeluri – direct de pe computer pentru experiențe de lucru mai fluide.

Telefonul și Link la Windows vă permit, de asemenea, să accesați aplicațiile pentru smartphone-uri de pe computer, chiar dacă nu aveți aplicația instalată pe laptop. Puteți lansa până la cinci aplicații Android simultan pe ecranul computerului dvs. pentru a extinde beneficiile smartphone-ului dvs. Galaxy pe computer.

Noua funcționalitate Aplicații recente de pe seria Galaxy Book 2 Pro vă permite, de asemenea, să accesați cele mai recente aplicații pentru smartphone-uri – toate la doar un clic distanță de bara de activități Windows 11.

Controlați-vă dispozitivele mai ușor cu Multi Control. Cu Multi Control, experiențele dvs. între dispozitive au devenit mult mai ușoare. Această funcție vă permite să folosiți tastatura și trackpad-ul pentru ecranul modelelor din seria Galaxy Tab S8. Pur și simplu activați Multi control pe ambele dispozitive pentru a vă putea muta liber cursorul între ecranele celor două dispositive

În plus, Multi Control vă permite să copiați și să lipiți cu ușurință text și imagini pe dispozitive și vă permite chiar să glisați și să plasați fotografiile sau fișierele din Galerie pe dispozitivele dvs.

Întrucât munca și studiul de acasă joacă un rol din ce în ce mai important în viața noastră, a avea capacitatea de a profita la maximum de dispozitivele noastre conectate este mai important ca niciodată. Cu Galaxy Book 2 Pro controlul asupra ecosistemului dvs. pentru experiențe de lucru mai productive este mai ușoară ca niciodată.