Expert RAW va primi funcții noi, suportul pentru modelele mai vechi amânat

242
Expert RAW va primi functii noi
Sursa foto: tizenhelp.com

Compania Samsung a anunțat că va lansa o nouă actualizare pentru aplicația Expert RAW. În noua versiune, compania va aduce două noi funcții esențiale în aplicație. Odată cu noua actualizare viitoare a aplicației, compania a declarat că Expert RAW pentru dispozitivele mai vechi a fost amânat până în septembrie.

Dispozitivele care vor primi Expert RAW sunt Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2. Anterior, trebuia să fie lansat în prima jumătate, dar acum a fost amânat. Samsung a declarat că aplicația foto va ajunge și pe telefoanele superioare din seria Galaxy A. Cel puțin momentan acest lucru nu pare foarte sigur.

Aplicația Expert RAW va fi actualizată cu noi funcții

Revenind la Expert RAW, utilizatorii își pot salva valorile setărilor camerei (prestat personalizat). De asemenea, pot salva setările pentru a le utiliza în următoarele fotografii. Cu această modificare, utilizatorii nu trebuie să schimbe setarea de fiecare dată când fac fotografii, deoarece își pot salva setările preferate.

În plus, aplicația vă va permite să salvați fotografiile capturate în format RAW și JPEG. Aplicația poate fi folosită pentru camera ultra-wide, wide, telefoto 3x și telefoto 10x. Acum, utilizatorii pot alege manual în ce format doresc să salveze imaginea. Utilizatorii pot salva imagini numai în JPEG sau RAW sau în ambele formate.

JPEG este o metodă foarte utilizată de compresie a imaginilor fotografice. Scopul JPEG este de a reduce dimensiunea fișierelor ce conțin imagini grafice de tip fotografic, naturale și cu un număr mare de culori fără a afecta calitatea imaginii.

Conform TizenHelp, aceeași sursă Samsung a spus că au adăugat aceste noi modificări după ce au scris utilizatorii în aplicația Samsung Members. De asemenea a fost menționată și aducerea mai multor funcții în actualizările viitoare.

Cea mai recentă actualizare Expert RAW va fi lansată în curând pentru smartphone-urile acceptate. Dacă utilizați un model din seria Galaxy S22, Galaxy S21 Ultra și Galaxy Z Fold 3, atunci puteți verifica dacă noua actualizare a apărut. Utilizatorii de Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy Note 20 Ultra și Samsung Galaxy Z Fold 2 ar putea fi nevoiți să aștepte încă câteva luni pentru a primi aplicația.