Expert RAW a ajuns pe Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2

363
Expert RAW a ajuns pe Galaxy S20 Ultra
Sursa foto: androidpolice.com

Aplicația Samsung Expert RAW oferă un control mai mare asupra camerelor telefoanelor Galaxy, permițându-vă să faceți fotografii și mai bune. Aplicația a debutat în versiune beta pe Galaxy S21 Ultra în 2021 și a fost lansată public cu gama Galaxy S22 anul acesta. Samsung a promis că va extinde disponibilitatea aplicației foto la dispozitivele sale emblematice Galaxy din generația anterioară, inclusiv Galaxy S20 și Note 20 Ultra. Acum acest lucru s-a întâmplat.

Cronologia Samsung inițială a indicat că Expert RAW va fi compatibilă cu telefoanele emblematice Galaxy din 2020 până în prima jumătate a anului 2022. Dar din cauza unor probleme suportul a fost amânat. La trei luni după termenul promis, aplicația a ajuns pe dispozitivele premium vechi de două generații ale companiei Samsung.

Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2 primesc Expert RAW

Acum aplicația Expert RAW este disponibilă pe Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2. Alte telefoane din aceeași serie — Galaxy S20+, Galaxy S20, Galaxy Note 20 și Samsung Galaxy Flip original — nu sunt compatibile. Samsung spune că acestea nu îndeplinesc cerințele minime de sistem. Și chiar și pe telefoanele acceptate, aplicația va funcționa numai pe camerele principale și pe cele ultra-wide de 12MP.

AndroidPolice este un site web care prezintă știri, recenzii, aplicații, dispozitive, sfaturi, tutoriale legate de Android. A fost fondat în 2009 și are sediul în San Francisco, California, SUA. Android Police are peste 4 milioane de vizitatori lunar.

Potrivit AndroidPolice, în anunțul său oficial, un moderator al comunității Samsung notează că timpii de procesare a imaginilor ar putea fi mai lungi pe aceste telefoane din cauza AP-ului (procesor) mai lent. Ca efect secundar al senzorilor de cameră mai vechi, calitatea imaginii ar putea să nu fie la fel de bună ca la telefoanele Galaxy din noua generație. Cu această adăugare, Samsung a pus Expert RAW disponibil pentru toate telefoanele pe care le-a promis în februarie 2022.

Puteți obține cea mai recentă actualizare Expert RAW din Galaxy Store. Asigurați-vă că Samsung Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 sau Samsung Galaxy Z Fold 2 rulează firmware-ul din septembrie 2022, deoarece conține modificările necesare pentru compatibilitatea aplicației.