Aplicația Expert RAW disponibilă pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

263
Aplicatia Expert RAW disponibila pentru Samsung Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: androidauthority.com

Expert RAW este o aplicație avansată pentru cameră pentru anumite smartphone-uri Samsung. Aplicația oferă mai multe controale granulare pentru realizarea fotografiilor, cu control deplin asupra vitezei obturatorului, ISO, focalizare și multe altele. Acum utilizatorii de Samsung Galaxy Z Fold 3 au acces la aplicația Expert RAW.

Samsung Galaxy Z Fold 3 este a treia linie de telefoane Samsung care primește aplicația Expert RAW, alături de Samsung Galaxy S21 Ultra și Galaxy S22 Ultra. Alte dispozitive emblematice ar trebui să obțină acces la aplicație cândva înainte de sfârșitul anului 2022. Aplicația de fotografie va ajunge și pe Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra și Samsung Galaxy Z Fold 2. Din păcate utilizatorii acestor telefoane vor trebui să mai aștepte.

Samsung Galaxy Z Fold 3 primește Expert RAW

Puteți descărca gratuit aplicația Expert RAW pe Samsung Galaxy Z Fold 3 din Galaxy Store. Este pe versiunea 1.0.02.6 și necesită o descărcare de aproximativ 50MB, potrivit colegilor noștri de la AndroidAuthority. Samsung a lansat pentru prima dată aplicația Expert RAW la sfârșitul anului 2021 și doar pe S21 Ultra care rulează Android 12.

Expert RAW include funcții ale modului profesional, cum ar fi ISO, EV (Exposure Value), viteza obturatorului, histogramă, balans de alb și focalizare manuală. Utilizatorii pot crea imagini JPEG fără pierderi și, de asemenea, pot controla funcția HDR. Cu opțiunea de înaltă eficiență din aplicația Expert RAW utilizatorii își pot gestiona și spațiul de stocare.

JPEG – Joint Photographic Experts Group, a creat standardul în anul 1992. JPEG este o metodă de compresie pentru imaginile foto digitale. Din 1992, JPEG este cel mai utilizat standard de compresie a imaginilor din lume.

Noua versiune, 1.0.02.6, este disponibilă în Galaxy Store și aduce rafinamente suplimentare dincolo de compatibilitatea Galaxy Z Fold 3. Aceste îmbunătățiri includ o calitate mai bună a imaginii și un timp de procesare mai rapid în condiții de lumină scăzută.

În special, Expert RAW este încă setat să sosească pe alte câteva telefoane emblematice Samsung. Dacă totul decurge conform planului, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S20 Ultra și Galaxy Z Fold 2 vor primi și ele aplicația în următoarele două luni, deoarece Samsung urmărește ca toate dispozitivele să fie actualizate până la jumătatea anului 2022.