Instalarea Expert RAW pe telefoanele Galaxy mai vechi va mai dura

225
Instalarea Expert RAW pe telefoanele Galaxy mai vechi va mai dura
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Aplicația Expert RAW a fost anunțată anul trecut, iar mai târziu în februarie, a fost lansată pentru seria Galaxy S22. Ulterior, Samsung a lansat aplicația pe smartphone-urile Galaxy S21 Ultra și Galaxy Fold 3. Gigantul tech sud-coreean a declarat că aplicația foto va ajunge pe mai multe telefoane emblematice în acest an.

Acum doar dispozitivele Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra și Samsung Galaxy Fold 2 au rămas în urmă. Samsung a promis că va lansa aplicația Expert RAW pentru aceste dispozitive rămase înainte de prima jumătate a anului. Acum utilizatorii curioși întreabă despre data lansării și Samsung a răspuns în sfârșit.

Mai multe telefoane emblematice vor primi Expert RAW în scurt timp

Potrivit TizenHelp care citează un reprezentant Samsung Community, lansarea aplicației Expert RAW pentru Samsung Galaxy S20, Galaxy Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2 va dura mai mult timp. El a mai spus că poate exista o întârziere de o lună în lansarea aplicației Expert RAW pentru aceste modele mai vechi.

Reprezentantul Samsung Community nu explică această întârziere, dar spune că aplicația poate fi lansată în decurs de o lună. Aplicația va fi distribuită cu următoarea actualizare de firmware, care ar putea fi actualizarea de securitate Samsung din iulie.

Expert RAW este o aplicație dedicată pentru camera foto, separat de aplicația implicită Samsung. Este destinată în special pasionaților de fotografie și aduce un control fin la camere precum focalizarea manuală, viteza obturatorului, ISO și balansul de alb.

După lansarea Expert RAW pe seria S22 și Galaxy S21 Ultra, doar Fold 3 a primit suport pentru aplicație luna trecută. Din păcate, aplicația nu acceptă telefoanele pliabile anterioare, cu excepția Galaxy Z Fold 2 și nici a altor modele emblematice, cu excepția modelelor Ultra.

Pe lângă actualizările obișnuite ale camerei Samsung, aplicația foto Samsung oferă mai multe servicii dispozitivelor. Utilizatorii pot surprinde imagini mai bune în orice condiție cu planul său de funcții. În versiunea recentă a aplicației, Samsung a îmbunătățit calitatea imaginii în zonele cu lumină scăzută.