Fără MTS pentru Samsung Pay în Galaxy Watch: Cât de mult contează?

3713

Ceasul inteligent mult așteptat Samsung Galaxy Watch a fost lansat în sfârșit. Și, împreună cu numele ceasului avem parte de o serie de schimbări și îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său Gear S3. Cu toate acestea, ceasul nu are o caracteristică importantă care a făcut din Gear S3 un hit instant – Magnetic Secure Transmission (MST). Fără MST, sistemul mobil de plată Samsung Pay în noul Galaxy Watch poate efectua acum plăți numai prin NFC.

Dacă nu sunteți familiarizat cu acest lucru, MST este o tehnologie care emite un semnal magnetic care imită banda magnetică de pe un card de plată tradițional. Samsung a achiziționat tehnologia când a achiziționat serviciul LoopPay în februarie 2015. Cu MST, telefoanele smartphone și ceasurile Samsung compatibile pot efectua plăți la aproape orice terminal de la punctele de vânzare, indiferent dacă acceptă opțiuni de plată NFC. MST este tehnologia care plasează Samsung Pay în fața concurenților săi, Apple Pay și Google Pay, care nu au acestă opțiune.

Cu toate acestea, în ciuda acestui mare avantaj, Samsung a decis să nu pună această caracteristică pe recentul smartwatch Galaxy Watch. Samsung a salvat probabil un spațiu suplimentar în interiorul ceasului inteligent, eliminând această caracteristică, cel mai probabil pentru a face loc unei baterii mai mari. Vă reamintim că bateria de pe Samsung Galaxy Watch este de 472 mAh față de 380 mAh pe Samsung Gear S3.

Acum chiar nu știm dacă are valoare mai mare această mărire a capacității bateriei, cu ceva peste 100 mAh, față de caracteristica MTS, o caracteristică care a făcut ca Gear S3 să fie diferit de competitorii săi.

Gear este termen din limba engleză care denumește o roată dințată sau mai multe, un mecanism format din mai multe roți dințate care în funcționare produce o direcție de deplasare, o viteză relativă. Aici cu referire la mecanismele unui ceas mecanic care măsoară timpul.

Galaxy Watch oferă o mulțime de caracteristici noi și îmbunătățite față de predecesorul său, dar fără MST. Posibil ca mulți utilizatori să nu aibă un motiv solid pentru a face upgrade de la Gear S3 la Galaxy Watch. În țări precum India și SUA, două din cele mai importante piețe mondiale, NFC este încă departe de a fi popular în lumea plăților de telefonie mobilă. Majoritatea terminalelor de plată din aceste țări sunt non-NFC. Pentru a efectua plăți în astfel de terminale, trebuie să aveți cardul cu dvs. Un smartwatch cu MST ar fi fost un salvator în acestă situație. Samsung a pierdut cu siguranță o mare oportunitate aici.

Dacă până acum cu MTS la bord Samsung Pay a bătut concurența, fără MST, Samsung Pay este acum la fel de bun ca și alte servicii de plată mobile, toate bazându-se pe NFC.

SURSĂIotGadgets