Cele mai bune fețe de ceas pentru Samsung Galaxy Fit 2

1505
Cele mai bune fete de ceas pentru Samsung Galaxy Fit 2

Unul dintre punctele forte ale trackerului de fitness Samsung Galaxy Fit 2 este prețul său excelent. Nu credem că am văzut un preț atât de mic de la Samsung pe brățările sale de fitness în ultimii ani. Și da, Samsung nu a făcut niciun compromis privind caracteristicile pentru a menține prețul atât de jos.

Samsung Galaxy Fit 2 este un concurent extrem de redutabil pentru Mi Band 5, Fitbit Charge 4, Amazfit Band 5 și celelalte trackere de fitness, deși modelul Samsung a venit cu funcții suplimentare. Anul acesta, pe Galaxy Fit 2 sunt incluse urmărire stresului și respirației, somn REM, spălarea pe mâini și opțiuni avansate de notificare.

Fețele ceasului sunt o altă latură care s-a îmbunătățit foarte mult și de acest lucru ne vom ocupa mai jos. Pe Galaxy Fit 2, Samsung a introdus o mulțime de fețe de ceas noi, cu multe opțiuni. Fețele sunt structurate pe mai multe moduri. Trebuie să înțelegem că Fit 2 este o bandă de fitness și nu un ceas inteligent. Pe ecranul principal, veți obține doar câteva opțiuni pentru modificări și pentru a vizualiza detaliile necesare. Vedeți pe iLoveSamsung cum să setați Galaxy Fit & Galaxy Fit 2 pentru a primi notificări din aplicații.

Acum, pentru a vă arăta ce fețe de ceas ar trebui să puneți pe trackerul dvs. de fitness, am săpat serios prin biblioteca mondială. Găsiți în aceste moduri o varietate de fețe pentru trackerul Samsung. În cele din urmă, am sortat aceste cele mai bune moduri de fețe de ceas pentru Samsung Galaxy Fit 2. Conform Tizen Help, sunt cele mai descărcate și folosite cel mai mult de utilizatori.

Cele mai bune moduri de fețe de ceas pentru Galaxy Fit 2

1. MODERN. Partea tristă a fețelor de ceas Samsung este că nu le puteți personaliza. Pe Samsung Galaxy Fit 2, puteți alege doar cadranul care vă place și îl puteți seta. În această listă primele fețe de ceas sunt din categoria Modern. În modul Modern, puteți alege cadranul cu afișaj maro, care afișează indicatorul bateriei. Este diferit de tema implicită a Samsung, dar veți pierde pașii zilnici și datele HR.

2. DATA. O altă față preferată de foarte mulți utilizatori este cu afișarea datei pe tema ecranului. Sunt aici mai multe variante cu proiectarea datei temelor interesante. Sunt disponibile mai multe culori de fundal care pot contrasta cu data afișată. Arată perfect monitorul cardiac. Dacă sunteți o persoană care vă verificați mereu resursele fizice acestea sunt afișate pe partea laterală iar tema principală arată ora curentă. În partea de sus, puteți obține timpul rămas al bateriei. Doar atingeți tema Data pentru a o seta.

3. ANALOGIC. Acest mod este cel mai căutat pentru fețele de ceas. Conține mai mult de 10 teme cu două stiluri interesante. Puteți alege oricare dintre acestea. Le puteți seta cu indicatorul bateriei, măsurarea HR, informații despre vreme, contorul de pași, analiza datelor sportive și data.

Samsung nu permite terților să creeze fețe de ceas pentru Fit 2

4. INFO 4. Cu Info 4 aveți parte de cel mai complex cadran pentru Galaxy Fit 2. Acesta include majoritatea informațiilor pe ecranul principal, deci nu trebuie să deschideți filele. Pe afișajul frontal, acesta oferă procentajul bateriei, informații despre vreme, date despre ritmul cardiac, zi, dată, oră și contor zilnic de pași. Cea mai bună parte este că toate aceste mici informații sunt afișate în diferite culori. Puteți alege orice temă din secțiunea Info 4 în funcție de preferință.

5. ARTISTIC. Ultimul mod de fețe de ceas este pentru acei utilizatori, care doresc să se laude cu Samsung Galaxy Fit 2. În secțiunea artistică aveți și o față de ceas cu o inimă mare, care arată adevărata culoare a activității dvs. de urmărire. Afișajul principal arată doar ora curentă și ritmul cardiac. În mijloc, puteți vedea inima mare cu diferite combinații reci de puncte. Puteți seta această temă, dacă nu aveți nevoie de prea multe detalii pe ecran.

Sunt unele dintre cele mai bune moduri cu fețe de ceas pentru Fit 2 din aplicația Wearable. Samsung nu permite dezvoltatorilor terți să își creeze fețele de ceas pentru Galaxy Fit & Fit 2. Biblioteca de fețe este deschisă pentru toată lumea de pe Galaxy Watches, dar nu și pentru seria Galaxy Fit. În viitor, compania ar putea să o deschidă pentru alți creatori. Până atunci, alegeți cele mai bune fețe de ceas pentru Fit 2, pe care Samsung vi le oferă.