Fețe de ceas de la seria Watch 4 ajung și pe ceasurile Samsung mai vechi

361
Fețele de ceas de pe Galaxy Watch 4 ajung si pe ceasurile Samsung mai vechi
Sursa Foto: tizenhelp.com

Interfața One UI 4.0 pentru Seria Galaxy S21 a fost lansată în variantă stabilă de care Samsung și este disponibilă la nivel global din 15 noiembrie. Apoi va fi disponibilă și pentru alte smartphone-uri din seria Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy Z, Galaxy A și pe unele tablete. Acest anunț vine alături de o nouă actualizare software pentru seria Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2. Noua actualizare le permite utilizatorilor să se bucure de funcții de sănătate îmbunătățite și de fețe noi de ceas.

La lansare, Samsung a introdus pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic fețe de ceas cu aspect proaspăt. Samsung face întotdeauna acest lucru în fiecare an pentru a arăta latura premium a serviciilor software pentru purtabile. Acum, ceasurile Tizen din generația anterioară primesc aceste fețe de la seria Galaxy Watch 4. Un total de 10 noi cadrane au ajuns la modelele mai vechi pentru a le oferi un aer proaspăt. Utilizatorii pot folosi toate cadranele acceptate cu widget-uri, comenzi rapide și activități de sănătate.

Mai multe niveluri de sensibilitate pentru Detectarea căderilor pe Galaxy Watch 4

În ceea ce privește partea mai practică, actualizarea aduce la Galaxy Watch 4 o detectare a căderilor avansată. Funcție primește mai multe niveluri de sensibilitate și opțiunea de a activa detectarea atunci când purtătorul stă nemișcat.

Noua actualizare software a început să fie lansată deja pentru utilizatorii de Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Watch Active 2 și Galaxy Watch 3. Punctul important al actualizării este că aduce detectarea avansată a căderii pentru Galaxy Watch 3 și Watch Active 2.

Utilizatorii Samsung Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2 pot alege acum ca ceasul să detecteze o cădere chiar și atunci când stau pe loc. Când ceasul detectează o cădere, va trimite o notificare SOS persoanelor de contact preselectate.

SOS „Save our Soul” este semnalul internațional de primejdie în codul Morse și a devenit standard mondial la data de 1 iulie 1908. Primul SOS a fost trimis la 10 iunie 1909 de nava de pasageri RMS Slavonia, când a naufragiat în largul Insulelor Azore.

Noul tablou de bord Analog & Premium Analog va atrage atenția cu siguranță. Vine cu patru cadrane, culori prefabricate, indexuri și culori de fundal personalizate. În Clasic, există o temă Animale pe cale de dispariție, în care puteți selecta dintre trei animale date. În secțiunea Grafică, aveți acum fețe de ceas Big Number, Cute Character & Animals. În formatul Simplu primiți cadranele Color Duo, Simple Classic și Active.

În cele din urmă, din secțiunea Health, puteți utiliza noua temă Active, conform TizenHelp. Vine cu o mulțime de afișaje predefinite și puteți alege orice activitate pentru cadranele ceasurilor. Pentru a obține aceste fețe pe Galaxy Watch 3 sau Watch Active 2, accesați aplicația Galaxy Wearable din Galaxy Store.