Fețe de ceas pentru Cupa Mondială din Qatar pentru Galaxy Watch 5 Pro

208
Fete de ceas pentru Cupa Mondială din Qatar pentru Galaxy Watch 5 Pro
Sursa foto: galaxyclub.nl

Samsung a lansat zilele trecute o nouă actualizare pentru Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Aceasta duce cel mai recent patch de securitate din noiembrie 2022 pentru a îmbunătăți securitatea noilor ceasuri inteligente Samsung. Actualizarea este live pentru utilizatorii Galaxy Watch 5 din Coreea de Sud. Dar utilizatorii acestor două modele mai primesc ceva: fețe de ceas cu tematică de la Cupa Mondială din Qatar.

Dar, actualizarea aduce și o surpriză pentru utilizatorii de Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Samsung le trimite utilizatorilor și fețe de ceas pentru Cupa Mondială din Qatar. Noul cadran de ceas poate fi găsit în categoria Grafică a aplicației Galaxy Wearable. În acest fel permite să vă încurajați în stil propriu echipa de fotbal preferată în timpul evenimentului FIFA World Cup 2022, purtând steagul țării favorite ca fundal al cadranului ceasului. Numit „Ball Watch” în lansarea oficială a Samsung, noul aspect aduce ceasului personalitatea echipei tale favorite.

Seria Galaxy Watch 5 primește fețe de ceas pentru Cupa Mondială din Qatar

Actualizarea de peste 500 MB la versiunea de firmware R9xxXXU1AVK7 pentru seria Galaxy Watch 5 conține câteva îmbunătățiri importante. După cum am menționat, obțineți patch-ul din noiembrie. Dar, potrivit GalaxyClub, se lucrează și la stabilitatea și fiabilitatea „notificărilor și comportamentului dispozitivului”. Nu ne este complet clar ce înseamnă exact asta, descriere este oarecum generică. Dar acesta este adesea cazul cu aceste tipuri de actualizări de software.

Sursă foto:Galaxyclub

Probabil că ați auzit despre Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Dar, România nu mai face parte din lumea bună a fotbalului mondial. Deci nu veți primi și o față de ceas cu steagul României. Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor primi un nou cadran cu tematică fotbal cu această actualizare. Primiți mai multe fețe de ceas pentru Cupa mondială din Qatar cu această actualizare, din care puteți alege singur schema de culori.

Qatar, oficial Statul Qatar, este o țară din Asia de Vest. Qatar are al patrulea cel mai mare PIB pe cap de locuitor din lume. Capitala este Doha și găzduiește peste 80% din locuitorii țării de aproximativ 2.800.000 de locuitori.

Noua actualizare este disponibilă pentru toate modelele Bluetooth ale seriei Galaxy Watch 5. Mai devreme sau mai târziu, veți primi o notificare prin intermediul Galaxy Wearable. De asemenea, puteți descărca direct actualizarea din aplicația Galaxy Wearable și alegeți Setări ceas. Apoi atingeți Actualizați software-ul ceasului pentru a începe manual procesul.

Dacă ai un Watch 5 sau un Watch 5 Pro 4G trebuie să ai răbdare. Actualizarea „Ball Watch” nu este încă disponibilă pentru aceste modele la momentul scrierii. Momentan, actualizarea pare live doar în Coreea. În mod ideal, nu va dura mult pentru a ajunge în mai multe regiuni. Cum cupa Cupa Mondială din 2022 durează aproape o lună, mai este timp. Sperăm că actualizarea va ajunge zilele acestea în toate țările.