Acasă Stiri Android 11 pe Samsung Galaxy: Find My Mobile va primi Search Offline

Android 11 pe Samsung Galaxy: Find My Mobile va primi Search Offline

Samsung aduce funcția de căutare offline – Search Offline pentru Find My Mobile cu Android 11 pe telefoanele Galaxy din mai multe țări din Europa. Anterior, această caracteristică era disponibilă numai în alte părți ale lumii.

Acum o lună sau două, Samsung a introdus o extensie a funcției Find My Mobile în SUA: Căutare offline. Acest lucru vă permite să găsiți dispozitivul Galaxy dacă nu este conectat la o rețea. Cu toate acestea, noua funcție s-a dovedit a fi indisponibilă în Europa. Acest lucru se va schimba în curând, așa cum vedem în software-ul Android 11 și One UI 3.0 beta de pe Galaxy S20.

Find My Mobile primește Search Offline cu Android 11

Dacă parcurgeți setările pentru Biometrics și Security go și alegeți Find My Mobile, veți găsi în Android 11 trei opțiuni. Primele două – Deblocare la distanță și Trimitere ultima locație – sunt familiare. Conform GalaxyClub, nou este adăugarea funcției de căutare offline Search Offline.

Dacă activați funcția Găsește-mi telefonul mobil – Find My Mobile, telefonul dvs. poate fi găsit fără a fi conectat la o rețea mobilă sau Wi-Fi. Prin intermediul unei rețele de alte telefoane Galaxy, locația dispozitivului poate fi preluată și trimisă pe serverele Samsung. Dacă utilizați funcția, dispozitivul dvs. în sine devine parte a acestei rețele. În acest fel astfel ajutați la depistarea altor dispozitive pierdute și sunteți, la rândul vostru, ajutați.

PIN este acronimul de la la Personal Identification Number – Număr Personal de Identificare. Este un cod numeric de 4-12 cifre, cu caracter confidențial, introdus pentru accesarea unui sistem, serviciu, permisiuni, etc., de către un utilizator. A fost inventat în 2006 de James Goodfellow.

Puteți alege să trimiteți întotdeauna locația criptată. Pentru aceasta, activați opțiunea Criptare locație offline. Numai cu codul PIN corect veți putea vedea locația. În plus, puteți găsi și un Samsung Galaxy Watch sau Samsung Buds cu această funcție. Acest lucru este posibil prin intermediul telefonului la care ai fost conectat ultima dată. Apropo, căutarea offline este dezactivată în mod implicit. Numai când activați funcția manual, dispozitivul dvs. va deveni parte a rețelei.

Numai cu Android 11 sau și mai repede vom avea parte de Search Offline cu Find My Mobile? După cum am menționat, funcția apare acum în software-ul beta Android 11 și One UI 3. Presupunem că mulți utilizatori de telefoane Galaxy vor primi această funcție cu acel upgrade. Dacă doriți să știți dacă telefonul dvs. primește acel upgrade, vedeți pe pagina noastră ce telefoane Samsung primesc Android 11.

Posibil această funcție și pe dispozitive cu Android 10

Cu toate acestea, este evident că în curând veți putea folosi funcția pe telefoanele Samsung cu Android 10. Funcția face parte din aplicația Find My Mobile. Este posibil să actualizați noua independent cu versiunea Android. La urma urmei, funcționează deja cu Android 10 în SUA. Sperăm să ajungă cât mai repede și în România.

Dacă acest lucru se va întâmpla, în curând veți putea folosi Find My Mobile cu funcția Search Offline, nu numai pe dispozitive precum seria Galaxy S20, seria Galaxy S10, Galaxy A51 și Galaxy A50, ci și pe seria Galaxy S9 și alte dispozitive cu Android 10.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...