Flagship-urile Samsung vor primi în curând o funcție pentru camera zoom

454
Flagship urile Samsung vor primi in curand o functie pentru camere
Sursa Foto: via SamMobile.com

Galaxy S21 Ultra, care a fost lansat la începutul acestui an, este considerat a avea cea mai bună cameră smartphone din 2021. Acest lucru se datorează calității și coerenței imaginilor sale și excelentei camere de zoom. Acum, Samsung a dezvăluit că va aduce o nouă funcție care va face camerele telefoto de pe smartphone-urile Galaxy și mai bune.

Gigantul high-tech sud-coreean are în vedere să permită utilizarea funcției Pro Mode pe camera zoom de pe smartphone-urile Galaxy. Aceste informații au fost dezvăluite pe forul oficial al companiei de către un angajat Samsung care se ocupă de dezvoltarea camerei. De asemenea, s-a menționat că Samsung încearcă să aducă funcția cât mai curând posibil pe telefoanele emblematice.

Pro Mode pe camera zoom la telefoanele premium Samsung

Decizia companiei Samsung de a utiliza Pro Mode pentru camerele teleobiective le va face extrem de utile, în special pentru cei cărora le place să folosească setările camerei pentru a capta cele mai bune imagini posibile. Pro Mode permite utilizatorilor să modifice ISO-ul camerei; expunerea; viteza obturatorului; focalizarea; balansul de alb; contrastul; luminile; umbrele; saturația și nuanța.

Mai devreme, Samsung a permis ca senzorul principal al camerei să fie utilizat în modul Pro, conform SamMobile. La începutul acestui an cu seria Galaxy S21, Samsung a adus Pro Mode și Pro Video la camera ultra-wide. Apoi, compania a lansat aceeași caracteristică pe dispozitivele emblematice Galaxy mai vechi.

Viteza obturatorului vă permite să controlați durata de timp în care obturatorul este ținut deschis. O viteză de expunere mai mică sau mai rapidă poate capta mai puțină lumină pe senzor. Acest lucru influențează calitatea fotografiilor.

Această caracteristică ar putea fi lansată pe seria Galaxy S10, seria Galaxy 20, inclusiv Galaxy S20 FE și seria Galaxy S21. Va ajunge și pe seria Galaxy Note 10, seria Galaxy Note 20 și Samsung Galaxy A72. Și pliabilele Galaxy Fold și Samsung Galaxy Z Fold 2 vor beneficia de modul Pro.