Fold 5 și Flip 5 primesc actualizarea de securitate din martie 2024

114
Galaxy Z Fold 5 si Galaxy Z Flip 5
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung continuă lansarea actualizării de securitate din martie, iar acum primesc noul patch Galaxy Z Fold 5 și Flip 5. Noua actualizare, pentru ambele modele, a debutat în Statele Unite pentru telefoanele pliabile aflate în rețeaua Verizon. În perioada următoare actualizarea pentru Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 se va extinde la nivel global.

Actualizarea de securitate din martie 2024 remediază 2 vulnerabilități critice și 35 de vulnerabilități mari în Android, iar Samsung adaugă, de asemenea, 9 îmbunătățiri experienței sale de utilizator. În total, atât din partea Google, cât și din partea Samsung, sunt rezolvate 46 de probleme de securitate. De asemenea, noua actualizare îmbunătățește securitatea și stabilitatea sistemului pentru a oferi o performanță mai bună.

Link-urile de pe acest site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Utilizatorii de Fold 5 și Flip 5 din SUA pot identifica cea mai recentă actualizare de securitate din martie 2024 prin versiunile de firmware F731USQS2BXBE și, respectiv, F946USQS2BXBE. Este o lansare inițială, așa că poate dura câteva ore sau zile pentru a ajunge la toate modelele. Potrivit SammyFans, compania Samsung va face în curând această actualizare disponibilă pe mai multe piețe.

Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 nu primesc noutăți cu noua actualizare, este una pură de securitate. Cel mai probabil, posibil în această lună spre sfâtșit, ambele pliabile să primească interfața One UI 6.1. Atunci așteptăm mai multe delicatese, inclusive o parte din suita Galaxy AI.

Securitatea este o prioritate de top pentru producătorii de telefoane. Instalați actualizările de securitate imediat! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se datorează software-ului învechit și neprotejat.

Dacă utilizați unul dintre telefoanele Galaxy Z Fold 5 și Flip 5 atunci ar trebui să le actualizați la cea mai recentă versiune. Pentru a face acest lucru, puteți pur și simplu să accesați meniul de Actualizare software din Setări, apăsați pe opțiunea de Descărcare și instalare și să așteptați ceva timp până când telefonul verifică dacă există o nouă actualizare. Dacă spune că este disponibilă o nouă actualizare, atunci atingeți butonul de Descărcare.

Asigurați-vă că vă conectați dispozitivul la o rețea Wi-Fi pentru ca descărcarea și instalarea dă decurgă în cele mai bune condiții. În plus, asigurați-vă că bateria nu este descărcată sub 50% înainte de a începe actualizarea software-ului.