Primele fotografii cu Samsung Galaxy S11+, are cinci camere la spate!

1423
Sursa Foto: @OnLeaks

După primele fotografii cu Galaxy S11 și Galaxy S11e acum avem parte și de o primă privire asupra lui Samsung Galaxy S11+. Dispozitivul are un modul foto uluitor, cuprinde camere și este ceva nemaiîntâlnit pe smartphone-urile Samsung.

Cu ceva timp în urmă, am aflat și am scris că modulul de camere aflate pe Samsung Galaxy S11 a primit numele de cod intern Hubble. În imaginile cu telefonul mijlociu din această serie Galaxy S11, am văzut deja un modul foto mare, cu trei camere, una cu auto-focus cu laser și un senzor ToF, care ar putea fi demn de numit Hubble. Cu toate acestea, Samsung Galaxy S11+ merge și mai departe.

Un incredibil ecran cu o diagonală de 6,9 inch (17,526 cm)

Ca întotdeauna, Steve Hemmerstoffer care semnează (@OnLeaks), este cel care a făcut publice aceste fotografii. Acolo vedem un Samsung Galaxy S11+ cu un fenomenal ecran de 6,9 ​​inch -17,526 centimetri! Smartphone-ul Samsung măsoară 167 x 76 x 8,8 mm grosime sau 10,2 mm dacă punem la socoteală și modulul foto. Prin urmare, este un pic mai lung decât Samsung Galaxy Note 10+, acesta fiind cu doar un milimetru mai mic.

Pe lângă funcțiile pe care le-am văzut și pe fotografiile cu Galaxy S11, modulul imens de cameră iese în evidență și aici. De asemenea, nu există nicio conexiune pentru căști și o gaură frontală așezată central tronează în partea de sus. Galaxy S11 „normal” are trei camere și o cameră Time of Flight (ToF), dar pe Samsung Galaxy S11+ vedem cinci camere! În plus față de un obiectiv zoom optic care poate mări de cel puțin 5x (poate mai mult), o cameră principală și una Ultra-Wide, mai există încă două camere foto. Va fi o cameră macro cum va fi pe Galaxy A51? Sau una alb-negru? Sau o variantă nouă ceva în genul ToF? Se poate specula destul de mult pe această temă.

GalaxyClub este un site olandez independent scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat, un instrument de comparare a caracteristicilor și prețurilor telefoanelor și tabletelor Galaxy. Nu este afiliat Samsung.

Mai mult, presupunem că Samsung Galaxy S11+ are hardware similar cu Galaxy S11, cel fără +. Ne gândim la departamentul interne la cel puțin 12 GB RAM, la procesorul Samsung Exynos 990 și Android 10. Cu toate acestea, Galaxy S11+ pare a fi singura versiune de dispozitiv, cel puțin momentan, care va fi disponibilă cu o conectivitate 5G.

Lansare în februarie 2019 pentru seria Galaxy S11

Ne așteptăm ca Samsung să introducă în lume seria Galaxy S11 în a doua jumătate a lunii februarie. Data efectivă a lansării ar urma să fie în cursul lunii martie, conform colegilor noștri de la site-ul olandez GalaxyClub. De asemenea, ne așteptăm ca Samsung să se uite puțin și la preț, în comparație cu seria Galaxy S10. Vorbim în sensul a ceea ce doresc cumpărătorii!  Numai că vedem aici un Samsung Galaxy S11+ care nu credem că va veni cu un preț mai mic. Ține pumnii strânși pentru un preț mai mic, dar credem că îi ținem degeaba.