Au apărut fotografiile oficiale cu Galaxy S10E, are ecran plat

869

Despre mezinul seriei S10, Samsung Galaxy S10E se confirmă ceea ce a apărut anterior. Smartphone-ul are un ecran plat, clasic, fără margini curbate. Încet încet, aproape toate secretele ce au învăluit seria aniversară Galaxy S10 au ieșit la suprafață. Cel puțin așa credem, pentru că Samsung nu a confirmat nimic oficial deocamdată. Nu știm nici numele de scenă al mezinului – Galaxy S10E sau S10 Lite.

După imaginile oficiale de presă ale modelelor „normale” Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+, acum vedem și cea mai ieftină versiune a dispozitivului în toată gloria sa. Site-ul german WinFuture a publicat fotografiile pe care le prezentăm și noi prin intermediul GalaxyClub.

Toate informațiile anterioare privind un Galaxy S10 cu ecran plat au fost astfel confirmate. Galaxy S10E are un ecran de 5,8 inch. În parte din acest motiv, cadrul pare puțin mai larg. Acest lucru face ca telefonul să arate mai tradițional, dar suntem siguri că vor fi foarte mulți care vor dori această versiune.

Procesor Exynos 9820 cu 6 GB de RAM și 128 GB stocare pe Galaxy S10E

Deși Galaxy S10E are o cameră frontală care se află într-un mic orificiu pe ecran, senzorul de amprentă digitală lipsește de sub ecran. Acest senzor este în butonul pornit / oprit, așa cu este pe Samsung Galaxy A7 (2018). La spate are o cameră dublă, compusă dintr-o cameră principală și una cu obiectiv cu unghi larg. Pe plan intern, S10E este similar cu frații mai mari, cu un procesor Samsung Exynos 9280, memorie de 6 GB și capacitate de stocare de 128 GB.

GalaxyClub este un site olandez independent, scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră în special despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat, un instrument de comparare a caracteristicilor și prețurilor telefoanelor și tabletelor Galaxy.

După cum puteți vedea din imagini, Galaxy S10E va fi disponibil inițial în alb, negru și verde. În plus, versiunea albă are de fapt un fel de strălucire perlată. La prima vedere, acest lucru pare să aibă un efect frumos, deși, desigur, trebuie să așteptăm și să vedem cum funcționează acest lucru în practică. Foarte posibil și în spiritul tradiției Samsung, mai târziu vor mai apărea și alte culori pentru S10E.

Galaxy S10E va avea un preț de 749 € în Europa

Am scris deja de mai multe ori că Galaxy S10E este cea mai ieftină versiune din seria S10. Săptămâna trecută am publicat și prețul pentru Galaxy S10E în Europa și foarte probabil și în România. Cu un preț recomandat de vânzare de 749 de euro, Galaxy S10E este mai ieftin decât Samsung Galaxy S8 când a fost lansat acum doi ani.

Credem că modelul Samsung Galaxy S10E va fi o surpriză mai mult decât plăcută în seria S10. Are aproape toate specificațiile modelelor mai mari și același procesor, Qualcomm Snapdragon 855 sau Exynos 9820 în funcție de piață. Dacă luăm în calcul specificațiile și prețul, Galaxy S10E va fi probabil cel mai vânat smartphone din această serie. Lansarea va fi pe 20 februarie și va ajunge la vânzare pe 8 martie.