Fotografiile cu o husă pentru Galaxy A72 5G dezvăluie designul

818
Fotografii cu o husa pentru Samsung Galaxy A72 5G dezvaluie designul
Sursa Foto: via hdblog.it

Despre telefonul Samsung Galaxy A72 am auzit prima dată la sfârșitul lunii septembrie: de atunci nimic. Acum fluxul de zvonuri și știri este extrem de dens, dar toate se ocupă de seria emblematică Galaxy S21. Dar printre aceste informații a apărut și una despre Samsung Galaxy A72 5G. Este vorba de fotografii cu o husă a acestui receptor.

Ieri au apărut o serie de fotografii ale unor huse pentru Galaxy A72 5G, din care putem deduce designul următorului mid-range Samsung. Fotografiile au fost publicate pe Twitter de leakerul Sudhanshu și au ajuns la noi prin intermediul HDBlog. Apariția acestpr fotografii cu husele aferente lui Galaxy A72 5G poate fi un semn că dezvoltarea acestui telefon este foarte avansată.

Galaxy A72 5G poate împrumuta camerele de la Galaxy Note 20

Surprizele, ca să spunem adevărul, sunt puține. Viitorul smartphone pare să aibă o estetică foarte asemănătoare cu cea a modelului Samsung Galaxy A71, sunt aproape de nedistins. Afișajul mare rămâne caracterizat de gaura centrală a camerei selfie. Probabil gaura din afișajul Infinity-O va fi optimizată (mai mică) pentru o imesiune mai mare în ecran, iar marginile vor fi și ele reduse.

Modulul din spate unde sunt amplasate camerele foto rămâne dreptunghiular. Probabil vom vedea acolo obiectivele aflate pe Galaxy Note 20 și Galaxy S20 FE. Nu credem că stilul modulului foto, cu o continuare spre margini, gen Galaxy S21, va ajunge pe A72 5G. Aproape sigur deocamdată va rămâne un detaliu exclusiv pentru vârful de gamă. Un lucru care rămâne pe A72 și care îi va mulțumi pe mulți, totuși, este prezența mufei audio de 3,5 mm pentru căști.

Optical Image Stabilization, este un mecanism utilizat într-o cameră foto sau video care stabilizează imaginea înregistrată prin modificarea căii optice către senzor. Nokia a avut prima cameră cu OIS în Lumia 920. HTC 10, lansat în 2016 a avut camere spate și față cu OIS.

Un zvon care circula despre Galaxy A72 îi dădea acestuia cinci camere la spate. Unele surse au mai tăiat o cameră, iar aceste randări confirmă că sunt patru camere spate. Mai mult, Galaxy A72 ar trebui (la fel ca celelalte smartphone-uri din seria A) să fie echipat cu stabilizare optică a imaginii (OIS).

În acest moment, nu avem alte informații despre A72, potrivit colegilor noștri de la HDBlog. Știm că va fi 5G, da, și se zvonește că procesorul ar fi noul Exynos 1080. Nu există zvonuri despre data lansării, dar Samsung poate lua o decizie în orice moment privind lansarea. Poate fi lansat concomitent cu modelul Galaxy A72 4G.