Samsung Electronics a ocupat primul loc în evaluarea produsului „Side By Side (SBS)” anunțat pentru prima dată de „StiWa”. Stiftung Warentest – StiWa este o importantă revistă germană care evaluează produsele de consum.

Frigiderul cu două uși de la Samsung (RS6GA8521B1), care a fost selectat pentru primul loc în numărul din decembrie al revistei StiWa, a fost lansat în Europa în ianuarie a acestui an. Frigiderul Samsung a câștigat popularitate de atunci și a primit cel mai mare scor dintre cele 9 modele.

StiWa a acordat acestui produs un grad de „Sehr gut”, cel mai înalt nivel de performanță de refrigerare și stabilitate de temperatură. În același timp, StiWa i-a acordat un grad de „Gut” în ceea ce privește consumul de energie și zgomot. Revista germană a evaluat pentru aceste calificative mai multe produse reprezentative.

Frigiderele Samsung foarte apreciate de utilizatorii din Germania

Frigiderul cu două uși de la Samsung (RS6GA8521B1) se laudă cu un spațiu interior generos prin aplicarea tehnologiei care păstrează aerul rece, reducând în același timp grosimea izolației. Are funcția „Twin Cooling Plus” care răcește independent compartimentele frigiderului și congelatorului. Funcția „Smart Conversion”, transformă și utilizează o combinație de diferite moduri de răcire pentru diferite produse din frigider.

Combinația dintre părțile din stânga și dreapta ale frigiderului poate fi utilizată în mai multe moduri: Refrigerare + Refrigerare; Congelare + Oprit; Refrigerare + Oprit; și Oprit + Refrigerare. În evaluarea frigiderelor care au congelatorul jos, anunțată de StiWa în septembrie, Samsung Electronics și-a dovedit performanța excelentă având mai multe modele clasate pe primele locuri.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Stiftung Warentest – StiWa, efectuează în fiecare an peste 200 de teste comparative de produse din aproape toate domeniile vieții de zi cu zi. Produsele pentru testare sunt achiziționate anonim în magazine și nu sunt furnizate de producători.[/vc_message]

Tipul de frigider cu ușă dublă și congelator jos sunt produsele emblematice care reprezintă aproximativ 80% din vânzările din Europa. Tot revista germană StiWa a ales în acest an frigiderele Samsung „cele mai bune” în Europa.

Frigiderele Samsung au primit cele mai înalte evaluări unul după altul. Compania coreeană a depășit mărcile europene care sunt în mod tradițional puternice în domeniul electrocasnicelor”. A declarat Lee Ki-soo, vicepreședinte al diviziei de afaceri a electrocasnicelor Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom.