O funcție foarte utilă AI ar putea ajunge pe Galaxy Buds 3 Pro

218
Galaxy Buds 3 Pro
Sursa foto: via phonearena.com

Inteligența Artificială este pe buzele tururor în aceste zile, așteptăm și momentul în care ne poate pune mâncarea pe masă. Pe cât de impresionante sunt funcțiile bazate pe inteligență artificială văzute recent, nu putem să nu observăm că unele dintre ele sunt puțin trucate și poate nu chiar atât de utile. Recentele zvonuri despre Galaxy Buds 3 Pro ar putea schimba această percepție. Conform ultimelor informații, viitoarele căști wireless Samsung vor avea o funcție care poate fi foarte utilă.

Potrivit PhoneArena, care citează surse sud-coreene (ziarul Maeil), viitorii muguri Galaxy Buds ar putea veni cu o funcție de traducere a limbii. Cel mai probabil sursa din Coreea de Sud se referă la viitorul set wireless Samsung Galaxy Buds 3 Pro. Acest set de căști Samsung este așteaptat să sosească în a doua parte a anului 2024.

Spre deosebire de Google Pixel Buds, Galaxy Buds 3 Pro nu va avea nevoie de o conexiune la internet pentru a traduce limbi străine. Nu numai că este grozav din punct de vedere al conivenței, dar va atenua și temerile legate de confidențialitate. În acest fel nu mai trebuie să vă faceți griji că diversele voastre conversații vor fi încărcate în cloud.

Pare un pas logic următor de a oferi un serviciu de traducere în timp real pe următorii muguri Samsung. Știm deja că seria Galaxy S24 va oferi o funcție de traducere a apelurilor telefonice. Funcția „AI Live Translate Call” încorporată în aplicația de telefon a seriei S24 va traduce ambele părți într-un apel.

Galaxy Buds 3 Pro va oferi o versiune îmbunătățită a acestei funcții și vă va permite să traduceți conversațiile față în față, așa cum se întâmplă. Acest lucru ar putea fi util când călătoriți sau chiar dacă locuiți într-o țară în care se vorbesc multe limbi.

Cu „doar” 195 de țări din lume, numărul total de limbi diferite vorbite este impresionant. Conform „Ghidului Ethnologue”, există 7.139 de limbi cunoscute oficial în lume. ~40% dintre toate limbile au mai puțin de 1.000 de vorbitori.

Se pare că Galaxy S24 va putea, de asemenea, să scrie e-mailuri și rezuma propoziții. De asemenea, se așteaptă ca One UI 6.1 să aducă funcții precum imagini de fundal AI generative pe telefoanele Samsung. În același timp, se zvonește că va aduce funcții de editare foto pe dispozitive.

În timp ce aceste caracteristici sună interesant, nu știm cu se vor descurca telefoanele din seria S24 cu memoria RAM. Este posibil ca Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra să nu aibă suficientă memorie RAM pentru a face pasul cu cerințele  sarcinilor bazate pe inteligență artificială. Sperăm că experiențele AI vor fi cu adevărat semnificative nu doar incorporate în caseta tehnică pentru a da bine la marketing.