Acasă Stiri Samsung va aduce aceste funcții de la Galaxy S20 la Galaxy S10

Samsung va aduce aceste funcții de la Galaxy S20 la Galaxy S10

O actualizare care aduce versiunea Samsung One UI 2.1 de la Galaxy S20 la Galaxy S10 poate veni la sfârșitul acestei luni. Noua versiune a interfeței Samsung aduce, printre altele, funcția de Partajare rapidă – Quick Share de pe Galaxy S20 și la alte smartphone-uri relativ mai vechi. Samsung însuși a confirmat că actualizarea va ajunge „sfârșitul lunii martie” și ce conține.

Dispozitive precum Samsung Galaxy S10 și Galaxy Note 10 au primit actualizarea la Android 10 la sfârșitul lui 2019, inclusiv versiunea 2.0 a interfeței One UI. Cu seria Galaxy S20 a sosit noua versiune One UI 2.1 cu cea mai importantă adăugare: Funcția Quick Share. Săptămâna trecută am aflat că One UI 2.1 va veni și în seria Galaxy S10 – dar nu când.

Galaxy S10 primește caracteristicile aflate pe S20 cu actualizarea UI 2.1

Conform GalaxyClub, un moderator de la Samsung Community din Coreea de Sud a scris că Samsung intenționează să extindă noua versiune a interfeței „în termen de trei săptămâni”. El adaugă că acest program se poate schimba și că va anunța dacă și când. Așa cum am scris mai sus Samsung a anunțat că actualizarea va începe la sfârșitul lunii martie. Acum informația privind această actualizare este confirmată din surse oficiale.

Samsung Community sau Samsung Members este o aplicație all-in-one care oferă o gamă variată de beneficii și servicii de comunicare și depanare clienților fideli și pasionaților de dispozitive Galaxy de pe tot globul. Este o comunitate de profesioniști care oferă asistență, feedback, analiză, servicii și sfaturi legate de dispozitivele Galaxy.

Este clar că Samsung poate începe să extindă actualizarea săptămâna viitoare la Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Ceea ce nu suntem siguri este dacă și seria Samsung Galaxy S9 și Galaxy Note 9 vor primi actualizarea. Informațiile anterioare indicau faptul că dacă le obțin, acest lucru se va întâmpla numai după seria S10 și Note 10.

Nu știm cât este de logic ca Samsung să accelereze distribuția funcției de Partajare rapidă – Quick Share. În cele din urmă, Quick Share este în prezent doar pe modelele din seria Galaxy S20. Cu excepția cazului în care toți prietenii tăi au unul dintre modelele S20, în prezent poți profita foarte puțin de partajarea rapidă, trebuie două telefoane să fie compatibile pentru acest lucru. Cu cât Samsung lansează mai rapid One UI 2.1, cu atât Partajarea rapidă devine mai convenabilă.

Și alte funcții de la S20 trec la alte telefoane Samsung cu One UI 2.1

Pe lângă Quick Share, actualizarea aduce mai multe funcții noi:

  • Single take / single shot, ca mod de fotografiere. Cu acest mod aflat pe Galaxy S20 poți cuprinde foarte mult când faci o fotografie. Cu funcția My Filter, puteți salva mai mult dintr-o fotografie și unele lucruri și le puteți reutiliza cu ușurință mai târziu.
  • Mod video profesional este modul video aflat Galaxy S20. Cu acesta puteți ajusta toate setările modului Pro la înregistrarea videoclipului.
  • Galerie. Samsung adaugă o serie de funcții în galerie, cum ar fi posibilitatea de a vă decupa imediat fotografiile (Decupare rapidă – Quick crop). Funcția Vizualizare curată – Clean view îmbină toate imaginile comparabile într-o miniatură clară. AI-ul de la Bixby este, de asemenea, integrat în continuare, ușurând căutarea și sortarea fotografiilor.
  • Music Share va trece la seria Samsung Galaxy S10 cu această actualizare. Acest lucru vă permite să ascultați direct muzica de pe alte telefoane.

În total, acesta este un pachet frumos de noi caracteristici care vor veni în curând la seria Galaxy S10 și apoi la Note 10. Este posibil să observăm săptămâna viitoare aceste noi funcții pe cele două serii, dacă într-adevăr se va întâmpla lucrul aceasta. Până la urmă, nu mai este mult din această lună.

Stiri

Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook...

Samsung a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020

Samsung și-a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020 pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19. Știrea a cam circulat în șoaptă...

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai...

Dispozitivul de asistență Samsung GEMS certificat pentru siguranță sporită

Samsung a anunțat că dispozitivul său GEMS Hip este primul dispozitiv din Coreea care a primit certificarea ISO 13482. Este o certificare...

Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung Electronics și-a lansat noua linie de bare de sunet din seria Q 2020 în luna iunie acest an. Acum noile modele...

Jocuri populare pentru Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3

Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au multe funcții impresionante și sunt printre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piață. Galaxy Watch...

Samsung lucrează la modul de afișare extins „Sideckik” pentru Tab S7

Anul trecut, când Apple a anunțat Sidecar pentru macOS și iPad OS, au existat multe întrebări cu privire la momentul în care...