Acasă Stiri Samsung va aduce aceste funcții de la Galaxy S20 la Galaxy S10

Samsung va aduce aceste funcții de la Galaxy S20 la Galaxy S10

O actualizare care aduce versiunea Samsung One UI 2.1 de la Galaxy S20 la Galaxy S10 poate veni la sfârșitul acestei luni. Noua versiune a interfeței Samsung aduce, printre altele, funcția de Partajare rapidă – Quick Share de pe Galaxy S20 și la alte smartphone-uri relativ mai vechi. Samsung însuși a confirmat că actualizarea va ajunge „sfârșitul lunii martie” și ce conține.

Dispozitive precum Samsung Galaxy S10 și Galaxy Note 10 au primit actualizarea la Android 10 la sfârșitul lui 2019, inclusiv versiunea 2.0 a interfeței One UI. Cu seria Galaxy S20 a sosit noua versiune One UI 2.1 cu cea mai importantă adăugare: Funcția Quick Share. Săptămâna trecută am aflat că One UI 2.1 va veni și în seria Galaxy S10 – dar nu când.

Galaxy S10 primește caracteristicile aflate pe S20 cu actualizarea UI 2.1

Conform GalaxyClub, un moderator de la Samsung Community din Coreea de Sud a scris că Samsung intenționează să extindă noua versiune a interfeței „în termen de trei săptămâni”. El adaugă că acest program se poate schimba și că va anunța dacă și când. Așa cum am scris mai sus Samsung a anunțat că actualizarea va începe la sfârșitul lunii martie. Acum informația privind această actualizare este confirmată din surse oficiale.

Samsung Community sau Samsung Members este o aplicație all-in-one care oferă o gamă variată de beneficii și servicii de comunicare și depanare clienților fideli și pasionaților de dispozitive Galaxy de pe tot globul. Este o comunitate de profesioniști care oferă asistență, feedback, analiză, servicii și sfaturi legate de dispozitivele Galaxy.

Este clar că Samsung poate începe să extindă actualizarea săptămâna viitoare la Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Ceea ce nu suntem siguri este dacă și seria Samsung Galaxy S9 și Galaxy Note 9 vor primi actualizarea. Informațiile anterioare indicau faptul că dacă le obțin, acest lucru se va întâmpla numai după seria S10 și Note 10.

Nu știm cât este de logic ca Samsung să accelereze distribuția funcției de Partajare rapidă – Quick Share. În cele din urmă, Quick Share este în prezent doar pe modelele din seria Galaxy S20. Cu excepția cazului în care toți prietenii tăi au unul dintre modelele S20, în prezent poți profita foarte puțin de partajarea rapidă, trebuie două telefoane să fie compatibile pentru acest lucru. Cu cât Samsung lansează mai rapid One UI 2.1, cu atât Partajarea rapidă devine mai convenabilă.

Și alte funcții de la S20 trec la alte telefoane Samsung cu One UI 2.1

Pe lângă Quick Share, actualizarea aduce mai multe funcții noi:

  • Single take / single shot, ca mod de fotografiere. Cu acest mod aflat pe Galaxy S20 poți cuprinde foarte mult când faci o fotografie. Cu funcția My Filter, puteți salva mai mult dintr-o fotografie și unele lucruri și le puteți reutiliza cu ușurință mai târziu.
  • Mod video profesional este modul video aflat Galaxy S20. Cu acesta puteți ajusta toate setările modului Pro la înregistrarea videoclipului.
  • Galerie. Samsung adaugă o serie de funcții în galerie, cum ar fi posibilitatea de a vă decupa imediat fotografiile (Decupare rapidă – Quick crop). Funcția Vizualizare curată – Clean view îmbină toate imaginile comparabile într-o miniatură clară. AI-ul de la Bixby este, de asemenea, integrat în continuare, ușurând căutarea și sortarea fotografiilor.
  • Music Share va trece la seria Samsung Galaxy S10 cu această actualizare. Acest lucru vă permite să ascultați direct muzica de pe alte telefoane.

În total, acesta este un pachet frumos de noi caracteristici care vor veni în curând la seria Galaxy S10 și apoi la Note 10. Este posibil să observăm săptămâna viitoare aceste noi funcții pe cele două serii, dacă într-adevăr se va întâmpla lucrul aceasta. Până la urmă, nu mai este mult din această lună.

Stiri

Smartphone pliabil Samsung Galaxy cu baterie flexibilă

Samsung a lansat până acum două modele de smartphone-uri pliabile, Galaxy Fold și Galaxy Z Flip. Deși aceste dispozitive diferă foarte mult...

„Nu va exista viitor fără Samsung”! Samsung angajează 1.000 de experți AI

Pe măsură ce lumea continuă să sufere de pe urma unei pandemii istorice, Samsung face angajări. Pentru compania sud-coreeană această perioadă post-pandemie...

Purificatoarele de aer Samsung debutează în România

Samsung Electronics a prezentat prima sa gamă de purificatoare de aer în România în cadrul unei întâlniri virtuale. Întâlnirea a fost găzduită...

Samsung nu participă la IFA Berlin 2020, va avea propriul eveniment online

Gigantul coreean de electronice Samsung este de obicei unul dintre cei mai mari expozanți la IFA Berlin. Acolo, de ani de zile,...

Samsung Electronics a lansat un SSD pentru consumatori, 870 QVO

Samsung Electronics a prezentat ieri unitatea flash SSD de cea de-a doua generație cu celule quad (QLC), 870 QVO SATA. Aceasta stabilește...

Patch-ul de securitate din iulie pentru Galaxy S10, Z Flip și Galaxy A50

Samsung a lansat deja corecția de securitate din iulie 2020 la emblematica sa serie Galaxy S20. Această versiune timpurie de corecție de...

Smartphone-ul pliabil Galaxy Fold 2 posibil doar în variantă 5G

Samsung va lansa mai multe smartphone-uri de înaltă calitate, inclusiv Galaxy Fold 2 și seria Galaxy Note 20, în august. Unele funcții...