5 funcții noi de la Google ajung pe telefoanele Samsung Galaxy

5423
Cinci functii noi de la Google ajung pe telefoanele Galaxy
Sursa foto: via sammobile.com

Este posibil ca Google să fi amânat din cauze necunoscute lansarea stabilă a viitorului sistem de operare Android 14. Dar chiar și așa, compania americană a anunțat câteva funcții noi care vor veni în cele din urmă pe toate smartphone-urile Android relativ moderne. Compania își actualizează faimosul widget At A Glance, aplicația Google Wallet și alte câteva funcții.

Detaliem mai jos, via SamMobile, câteva dintre noile funcții care vor fi disponibile pe telefoanele Samsung Galaxy și Android cu viitorul sistem de operare Android 14. Momentan Google nu a specificat care telefoane vor primi noile funcții, dar presupunem că toate telefoanele noi vor avea acces la ele. Sigur vor fi și modele mai vechi de Android disponibile pe piață care vor rata aceste noi funcții.

At A GlanceLa O privire. Începând cu widgetul At A Glance, widgetul Căutare Google va afișa informații relevante, inclusiv alerte meteo, actualizări de călătorie (timpuri de călătorie și sugestii) și mementouri pentru evenimente. În mod implicit, At A Glance afișează automat conținutul pe ecranul de blocare. În unele cazuri, poate afișa conținut important din notificările aplicației, cum ar fi alerte de sonerie, evenimente din calendar sau notificările despre actualizări.

Funcții Google care ajung pe telefoanele Galaxy cu Android 14

Google WalletPortofelul Google. Aplicația Google Wallet vă va permite în curând să importați bilete de îmbarcare și coduri QR din capturi de ecran și PDF-uri, permițându-vă să le accesați cu ușurință în timp ce călătoriți cu diverse mijloace de transport sau intrați într-o sală de sport.

Google Wallet vă permite să vă stocați în siguranță cardurile, biletele, cheile și actele de identitate. Google Pay funcționează împreună cu Google Wallet. Google Wallet stochează lucrurile esențiale de zi cu zi, Google Pay vă gestionează banii și finanțele.

Apeluri cu zoom Android Auto Webex Meetings. De asemenea, Google oferă acces mai ușor la întâlnirile de la birou în timpul călătoriilor. În curând, puteți să răsfoiți întâlniri sau să vă alăturați acestora pe Webex și Zoom atunci când telefonul este conectat la o unitate de infotainment compatibilă cu Android Auto. În timp ce participați la întâlniri, puteți opri microfonul atunci când este necesar și puteți încheia apelul.

Rutinele Asistentului GoogleGoogle Assistant Routines. O rutină personală care începe atunci când spuneți „Hei Google, bună dimineața”. Asistentul Google aprinde luminile inteligente compatibile, vă spune datele despre vreme sau afișează evenimentele din calendar pentru ziua respectivă, printre altele. În Google Assistant Routines, puteți integra în curând datele de somn de la Fitbit sau Google Fit. Așadar, puteți asculta valorile somnului când vă treziți.

Întrebări și răspunsuri despre imagine la Lookout – Image Q&A on Lookout. Persoanele cu vedere redusă pot folosi viitoarea funcție Image Q&A on Lookout pentru a face conținutul vizual mai accesibil. Această caracteristică folosește AI pentru a oferi o descriere mai detaliată a unei imagini. Oamenii pot chiar să pună întrebări ulterioare prin tastare sau prin voce despre acele imagini. În prezent, acceptă 11 limbi, dar acest număr va ajunge la 34 în curând.