Mai multe funcții de sănătate bazate pe temperatura corpului cu Galaxy Watch 5

139
Mai multe functii de sanatate bazate pe temperatura corpului cu Galaxy Watch 5
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro dispun de un senzor de temperatură a pielii cu infraroșu. Recent, Samsung a lansat o actualizare de software pentru a debloca funcțiile de temperatură a pielii în instrumentele de sănătate pentru femei. Cu toate acestea, acest senzor de temperatură a pielii nu au fost utilizat de cele două ceasuri inteligente în niciun fel până acum.

Senzorul de temperatură a pielii din seria Galaxy Watch 5 a fost sub-utilizat până când Samsung a anunțat urmărirea menstruației bazată pe temperatura pielii. Ceea ce este și mai dezamăgitor este că utilizatorii nu pot folosi acest senzor de temperatură a pielii oricând doresc. El este activat de Samsung automat ori de câte ori trebuie să urmărească un anumit aspect al sănătății tale.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Mai multe funcții de sănătate prin senzorul de temperatură din Galaxy Warch 5

Măsurătorile prin senzorul de temperatură a pielii se vor extinde acum la alte funcții de sănătate pe seria Galaxy Watch 5. Potrivit TizenHelp, managerul oficial Samsung Health de la Samsung Community din Coreea de Sud, a confirmat că va fi lansată o actualizarea de software în curând pentru ceasurile Watch 5 și Watch 5 Pro.

Funcția de temperatură corporală are multe avantaje, dar este disponibilă momentan doar pentru femei pentru a calcula ciclul menstrual. Data exactă de lansare a noii actualizări de software pentru a activa noi funcții folosind senzorul de temperatură nu este cunoscută. Dar, aceeași persoană oficială de la Samsung Health a lăsat să se înțeleagă că este vorba despre luna mai.

Samsung Health a fost lansată la 2 iulie 2012 cu Samsung Galaxy S3. Aplicația Samsung are posibilitatea de a contacta un medic 24 de ore pe zi 7 zile pe săptămână. Din păcate acest serviciu este disponibil momentan numai în SUA.

Iată declarația oficială postată pe forumul comunității Samsung. „Bună ziua. Sunt responsabil cu operarea serviciului Samsung Health. Pe lângă funcția de ciclu menstrual, noi funcții care utilizează senzorul de temperatură Galaxy Watch 5 vor fi furnizate prin actualizările viitoare ale software-ului dispozitivului. Programul de actualizare va fi decis ținând cont de politicile de service etc. Așa că vă cerem să înțelegeți că este dificil să furnizăm informații exacte despre programul și calendarul detaliat.”