Vom plăti sau nu pentru funcțiile Galaxy AI după 2025?

203
Vom plati sau nu pentru functiile Galaxy AI dupa 2025
Sursa foto: via winfuture.de

Cu seria Galaxy S24 Samsung și-a prezentat și Galaxy AI. Încă de la lansare s-a pus problema dacă noile caracteristici de inteligență artificială vor fi disponibile gratuit în viitor. Se pare că Samsung ne-a edificat acum asupra acestui lucru. Este posibil ca Galaxy AI să fie gratuit nu doar până în 2025. Gigantul tech sud-coreean speră foarte mult că utilizatorii săi vor aprecia acest lucru.

Când cineva anunță că ceva este gratuit doar până la un anumit moment în timp, mulți oameni trag repede la concluzia: probabil că va costa ceva după aceea! Odată cu anunțul că Galaxy AI poate fi folosit gratuit până în 2025, Samsung a lăsat exact această întrebare fără răspuns. Dar, ce se întâmplă după aceea? Acum, șeful Samsung MX Experience, TM Roh, a rezolvat problema.

După cum explică TM Roh, șeful Mobile Experience Business la Samsung Electronics, pentru revista comercială ET Telecom, compania a investit resurse enorme în propriul model lingvistic, dar nu a luat încă o decizie finală cu privire la viitorul său financiar. Dar, veștile nu sunt chiar atât de rele, potrivit WinFuture. TM Roh confirmă pentru prima dată că probabil va fi posibilă utilizarea gratuită a funcțiilor AI și după 2025. Cu toate acestea, compania sa ia în considerare introducerea unor funcții AI mai puternice în următorii câțiva ani, care apoi pot fi utilizate numai cu un abonat plătit.

Analiza noastră arată că există nevoi diferite pentru Galaxy AI mobil. Vor exista consumatori care sunt mulțumiți de utilizarea gratuită a funcțiilor AI. Pe de altă parte, pot exista și clienți care doresc funcții AI și mai puternice și chiar vor să plătească pentru ele”, spune Roh.

Roh Tae-moon (TM Roh) a fost numit în ianuarie 2020 ca președinte și șef al Mobile Experience Business la Samsung. TM Roh s-a născut în septembrie 1968 și este angajat Samsung din 1997. Este considerat un expert în inginerie.

Am scris recent că Samsung vrea să aducă Galaxy AI la 100 de milioane de dispozitive în acest an. Pe lângă cele mai recente modele, acest lucru este așteptat în prima jumătate a anului 2024 și pentru seria Galaxy S23. Vor mai primi noile funcții de inteligență artificială Galaxy Z Fold 5, Galaxy Flip 5 și seria Galaxy Tab S9.

De asemenea, bănuim că viitoarele Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Flip 6 vor include funcții Galaxy AI. Împreună, toate aceste dispozitive ar putea ajuta Samsung să-și atingă obiectivul de 100 de milioane pentru lansarea funcțiilor sale cu Artificial Intelligence.