Mai multe modificări la Galaxy Z Flip 6 și Fold 6 nu doar la ecrane

298
Mai multe modificari la Galaxy Z Flip 6 si Fold 6 nu doar la ecrane
Sursa foto: via phonearena.com

Seria Galaxy S24, la fel ca alte serii emblematice precedente, este oficial secretă până în momentul lansării. Aproapre sigur este deja în lucru la Samsung. Dar, tot ca de obicei, putem spune cu certitudine că știm totul despre ea sau aproape totul. Să zicem în jur de 98%. Încă nu știm foarte multe despre Galaxy Z Flip 6 și Fold 6.

În acest moment compania Samsung se concentrează pe Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6. Acum avem parte de noi informații despre Galaxy Z Flip 6 și Fold 6 din surse sud-coreene. Potrivit PhoneArena, viitoarele telefoane pliabile ale gigantului coreean vor veni cu modificări de design, un nou raport de aspect al ecranului și procesoare noi.

Samsung Galaxy Z Flip 5 a avut un al treilea trimestru incredibil ca vânzări, toată lumea lăudând telefonul. În acest fel Samsung va trebui să îmbunătățească pe Galaxy Z Fold 6, dar și pe Flip 6, pentru a menține interesul cumpărătorilor pentru telefoanele sale pliabile.

Galaxy Z Fold 5 are un ecran interior de 7,6 inch (19,30 cm) și unul exterior de 6,2 inch (15,75 cm). Samsung Galaxy Z Flip 5 are un afișaj principal de 6,7 inch (17,02 cm) și un ecran exterior de (8,66 cm). Cunoscutul Ross Young, șeful DSCC, a susținut recent că toate ecranele viitoarelor telefoane pliabile vor fi mai mari. Ross Young nu a intrat în detalii, dar a menționat că Flip 6 ar avea un ecran de 3,9 inch.

De două zile leaker-ul sud-coreean sursa a dezvăluit că, la fel ca seria Galaxy S25 și Fold 6 poate suferi o schimbare de design. Telefonul va avea un raport de aspect diferit față de Galaxy Z Fold 5. Cel mai probabil va avea un nou raport de aspect al ecranului, probabil va fi mai larg, deși nu a spus nimic în acest sens. În cele din urmă, leaker-ul spune că telefonul va fi mai ușor decât Fold 5. Acesta, deși este unul dintre cele mai bune pliabile din 2023, nu este chiar confortabil de ținut în mână.

Un raport de aspect este o relație proporțională între înălțimea și lățimea unei imagini. De exemplu, un ecran pătrat are un raport de aspect de 1: 1. Un raport de aspect de 19: 9 va avea ecranul înalt de 19 centimetri și lat de 9 centimetri.

Revenind la postarea lui yeux1122, acesta spune că Flip 6 va avea un design nou și rame mai subțiri. Conform unor zvonurilor anterioare, Fold 6 poate oferi o modalitate de a găzdui S Pen-ul. În același timp, Galaxy Z Flip 6 ar putea avea o nouă cameră. Ce este sigur, ambele telefoane pliabile vor avea procesorul Snapdragon 8 Gen 3. Poate fi o excepție doar cazul în care Qualcomm lansează o versiune îmbunătățită până la lansarea lui Flip 6 și Fold 6.