Seria Galaxy A (2020) ar putea veni cu cel puțin trei camere la spate

1068
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung sigur își va reîmprospăta seria Galaxy A anul viitor și era un lucru de așteptat. Până în prezent, nu au apărut prea multe informații despre ce înseamnă acest lucru, în afară de noul sistem de denumire pe care îl vor folosi. Cu toate acestea, o informație recentă apărută pe Twitter dezvăluie configurația camerei principale din spate pentru întreaga gamă Galaxy A (2020). Este vorba despre toate telefoanele începând cu cel mai ieftin – Galaxy A21, până la cel premium Samsung Galaxy A91.

Modelele din seria Samsung Galaxy A (2020) par să aibă nu mai puțin de trei camere la spate! Dacă informația este corectă – nu putem confirma dacă este în acest moment – atunci fiecare model de smartphone din gama Galaxy A (2020) va avea cel puțin trei camere foto la spate. Vor fi și câteva smartphone-uri, probabil cele premium din această serie, ce vor avea și un modul suplimentar ToF.

Posibil mai multe modele Galaxy A (2020) cu o cameră de 64 și 48 MP

O cameră cu senzor ToF este oarecum neobișnuit pe un model din seria Galaxy A. Senzorii ToF au fost rezervați până acum pentru dispozitivele premium din seria Galaxy S și Galaxy Note. Însă noile tehnologii tind să devină mai accesibile, astfel încât ideea că senzorii ToF vor fi folosiți pe seria Galaxy A (2020) nu ar fi ceva extravagant.

Ca o reamintire smartphone-ul Samsung Galaxy A80 are un astfel de modul de ToF. Telefonul este excelent chiar dacă dispozitivul în sine nu este ieftin. Acesta poate fi primul pas pentru ca mai multe modele din seria Samsung Galaxy A (2020) să beneficieze de această funcție începând cu anul viitor.

ToF – Time of Flight sau timpul de zbor. Luminează fața și apoi măsoară durata de timp necesară pentru ca lumina să revină la senzor. Camerele ToF surprind peisajul complet cu o singură fotografie. Rata de cadre ajunge până la 160 fps, permițând aplicații în timp real.

Mai există un lucru interesantă evidențiat de această informație, preluată de pe site-ul SamMobile. Este vorba despre faptul că Samsung Galaxy A81 va avea o cameră principală de 64 MP. Mai mult, fratele mai mare Samsung Galaxy A91 va folosi o cameră foto principală de 108 megapixeli. Probabil este vorba despre ISOCELL Bright GW1 de 64 MP și ISOCELL Bright HMX de 108 MP, lansați anul acesta.

Ar trebui să subliniem că acesta este un zvon și poate fi sau nu exact. Aceasta este natura scurgerilor timpurii de informații și a zvonurilor, mai ales că Samsung sau orice alt producător își poate schimba deciziile pe parcursul dezvoltării unui produs. Vă vom ține la curent imediat ce vom afla mai multe.