Un telefon Galaxy A cu numărul de model SM-A563 a apărut pe Bluetooth

883
Sursa Foto: via MySmartPrice.com

Două smartphone-uri din seria Galaxy A cu numerele de model SM-A562N și SM-A561F au apărut săptămâna trecută pe site-ul Wi-Fi. Acum un alt dispozitiv din seria Galaxy A, cu numărul de model SM-A563F / DS, a apărut pe site-ul Bluetooth. Numerele de model fiind destul de similare, nu excludem posibilitatea ca cele trei să fie variante ale unui singur smartphone din seria A, care urmează să fie lansat.

Site-ul Bluetooth confirmă doar suportul pentru standardul Bluetooth 5.0 Low Energy al telefonului, momentan cu numărul de model SM-A563F / DS. În afară de versiunea Bluetooth, listarea nu include alte detalii importante privind viitorul smartphone din seria Galaxy A.

Cele două modele Galaxy A apărute pe Wi-Fi Alliance vor avea Android 9 Pie

De asemenea, certificarea de la Wi-Fi Alliance pentru SM-A562N și SM-A561F au arătat că dispozitivele vor oferi suport pentru standardele Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac. Tot de acolo aflăm că cele două telefoane vor avea sistemul de operare Android 9.0 Pie, conform MySmartPrice. Aproape sigur și SM-A563F / DS va veni tot cu Android Pie.

Datorită lipsei de informații privind specificațiile hardware ale celor trei modele, identitatea lor rămâne un mister pentru moment. Putem doar presupune, în baza numărului de model, că sunt variante de Galaxy A50. Pot fi destinate unui anumit operator sau unei anumite piețe. În zilele următoare vom afla mai multe informații despre aceste trei modele.

Un telefon Dual SIM este un telefon mobil care poate să dețină două cartele SIM și să le utilizeze în același timp sau pe rând. Au fost lansate telefoane care utilizează trei cartele SIM, LG A290 triple SIM și chiar patru SIM-uri, cum ar fi Cherry Mobile Quad Q70. Primul telefon dual SIM a fost Benefon Twin, lansat de Benefon în anul 2.000.

O variantă a lui Galaxy A50, posibil pentru alte piețe

Un viitor Samsung Galaxy A50s a apărut recent în baza de date a site-ului de testare AnTuTu. De acolo am aflat că smartphone-ul va purta numărul de model SM-A507FN. Așadar, putem avea încredere că numerele de model SM-A561F, SM-A562N și SM-A563F / DS nu sunt în niciun fel legate de viitorul Galaxy A50s. Acestea fiind spuse, există posibilitatea ca smartphone-ul din seria Galaxy A să debuteze, pe lângă Galaxy A50s, în viitorul apropiat.

Samsung Galaxy A50s va avea un procesor Samsung Exynos 9610, cuplat cu 4GB de RAM. Va avea un ecran Full HD+ și sistemul de operare Android 9 Pie cu interfața One UI. În plus față de Galaxy A50s, Samsung lucrează și la un Galaxy M30s, care va fi vândut exclusiv online la fel ca celelalte telefoane din seria Galaxy M.