Seria Galaxy A peste 2 milioane de vânzări în doar 40 de zile în India

2468

Samsung a lansat anul acesta seria Galaxy A și Galaxy M în gama mijlocie. Lansate prima dată în India, acestea au avut un impact neașteptat la cumpărători, stocurile fiind epuizate în primele zile. Ambele serii vin cu specificații bune, cu multe noutăți și în special cu prețuri atractive.

Această strategie adoptată de gigantul tech s-a dovedit a fi destul de reușită, deoarece Samsung a afirmat acum că a vândut peste două milioane de telefoane Galaxy A în decurs de 40 de zile de la lansarea lor la 1 martie 2019. Aceaste vânzări au dus în conturile Samsung peste 500 de milioane de dolari. Samsung vizează vânzări de peste 4 miliarde de dolari până la sfârșitul acestui an. Potrivit analiștilor din domeniu, Samsung va reuși să depășească pe Xiaomi dacă va menține acest ritm.

O ofertă variată de telefoane din seria Galaxy A

Cea mai recentă intrare în galaxia Samsung din seria A este Galaxy A20. Acesta costă în India 12.490 rupii, aproximativ 160 de euro. În luna martie, gigantul tech a lansat Galaxy A10 la un preț de aproximativ 110 euro, Samsung Galaxy A30 la un preț de 215 euro și Samsung Galaxy A50 la un preț de 19.990 rupii, aproximativ 255 €.

În primele 40 de zile, începând cu 1 martie, am vândut în India un total de două milioane de unități. Aceste telefoane sunt trei modele din seria Galaxy A – Galaxy A50, A30 și Samsung Galaxy A10. Cifra de afaceri a acestor trei telefoane, în 40 de zile, este de peste 500 de milioane de dolari. Cred că acest lucru este un record pentru orice marcă din industrie„. A spus Ranjivjit Singh, Chief Marketing Officer și Senior Vice President, Samsung India.

India se află pe locul doi în lume după numărul de locuitori cu o populație estimată la 1,339 miliarde (2017). Forța de muncă indiană este de 513,7 milioane de muncitori, a doua cea mai mare din lume, după China, începând din 2016. Din 2017 India a depășit SUA și este a doua piață mondială a smartphone-urilor din lume după China.

Sunt așteptate în India Galaxy A70 și Galaxy A80

Ranjivjit Singh este convins că Samsung va depăși cifra de 4 miliarde de dolari. El spune că sunt pe drumul cel bun și vor depăși cu mult ținta pe care și-au stabilit-o. Singh a adăugat, de asemenea, că telefoanele din seria Galaxy A vor continua să fie disponibile pentru cumpărare atât prin canale online, cât și offline. Telefoanele, care sunt vândute în aproximativ 200.000 de magazine din India, vor avea cu siguranță un volum imens de vânzări, în special pentru ofertele de nivel entry-level, a mai spus Ranjivjit Singh.

Samsung Galaxy A70 este pe cale să debuteze pe piața indiană la un preț undeva în jur de 350 de euro. Există, de asemenea, Galaxy A80 cu mecanismul camerei sale pivotante, care urmează să fie lansat în jurul valorii de 600 de euro. Samsung Galaxy A2 Core, un smartphone Android Go, recent lansat a stârnit un interes enorm în India. „Vom avea dispozitive la ambele capete ale spectrului de caracteristici și preț„, a mai spus Singh, citat de MySmartPrice.