Samsung Galaxy A01 certificat de FCC, telefonul vine și în Europa

964
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Un telefon bugetar de la compania sud-coreeană, Samsung Galaxy A01 a apărut la FCC-ul american. Mai mult, putem confirma că dispozitivul din gama cu preț redus vine și în Europa, deși nu știm încă nimic despre o lansare în România.

Cu ceva timp în urmă, au apărut zvonuri despre un telefon Samsung cu un număr de model oarecum ciudat: SM-A015F. Acest dispozitiv poate fi găsit acum în baza de date a Federal Communications Commission (FCC) din SUA. Acest lucru confirmă cel puțin faptul că dispozitivul există și este pe cale să devină real pe mai multe piețe. Mai mult, am ajuns să aflăm mai multe detalii despre acest smartphone.

Samsung Galaxy A01 are o baterie de 3.000 mAh

SM-A015F, conform informațiilor de la colegii noștri de la GalaxyClub, Galaxy A01 – pare a fi o versiune cu dual-camera a lui Samsung Galaxy A10. Chiar și plasarea difuzorului pe spate este identică. Doar obiectivul suplimentar al camerei iese în evidență. În plus, conform documentației FCC dispozitivul are o baterie cu o capacitate de 3.000 mAh. Aceasta este mai mică decât cea aflată pe Galaxy A10 și, prin urmare, sugerează că dispozitivul este mai ieftin.

Când a apărut pe un site on-line de referință, Samsung Galaxy A01 a fost menționat cu un procesor procesor Qualcomm. Smartphone-ul are 2 GB de memorie RAM la bord și vine direct cu sistemul de operare Android 10 din cutie. Putem adăuga în plus că Samsung Galaxy A01 pare să vină și în Europa. În orice caz, în prezent este elaborată o variantă locală pentru un număr mare de țări europene. Va ajunge printre altele în Anglia, Germania, Spania, Italia și Franța, dar nu știm dacă va veni și în România. Nu putem confirma existența unei variante pentru România în acest moment.

Franța este a doua putere economică europeană și a cincea putere economică mondială. Franța este cea mai vizitată ţară a lumii, cu peste 83 de milioane de turişti anual. Franța are a treia cea mai mare forță armată din NATO și cea mai mare armată din Uniunea Europeană.

Cu Samsung Galaxy A01, Samsung pare să lanseze un dispozitiv care se va poziționa în partea cea mai de jos a seriei Galaxy A. Samsung Galaxy A10 a avut un preț de vânzare de aproximativ 150 de euro la începutul acestui an. Galaxy A01 este probabil sub acest nivel ca preț. În sfârșit, ne așteptăm și la un Samsung Galaxy A11 în anul 2020 ca un adevărat succesor a lui Galaxy A10.