Galaxy A03s este un nou telefon ieftin Samsung aproape de lansare

406
Galaxy A03s este un nou telefon ieftin Smsun aproape de lansare
Sursa Foto: via universmartphone.com

Seria Samsung Galaxy A este foarte cuprinzătoare și cea care aduce beneficii importante companiei Samsung. Include dispozitive premium de nivel mediu precum Galaxy A72, dar și din gama medie inferioară precum Galaxy A32. Mai multe telefoane din această gamă sunt acum echipate și cu conectivitate 5G. Amintim aici doar pe Galaxy A52 5G, cel mai bun în acest moment de pe piață. Acum avem vești despre sosirea iminentă a lui Galaxy A03s.

Gama Galaxy A include și telefoane cu prețuri mai mici, dar cu multe specificații excelente. Samsung este acum foarte aproape de a extinde și mai mult opțiunile bugetare. Samsung Galaxy A03s este noul telefon cu buget redus și este acum foarte aproape de a intra pe piață.

Galaxy A03s certificat Bluetooth, este aproape de lansare

Am auzit pentru prima dată despre Samsung Galaxy A03s în luna mai. Acest dispozitiv este succesorul unui excelent (ca specificații / preț) Samsung Galaxy A02s lansat anul trecut. Galaxy A03s va fi în cea mai mare parte, aproape identic cu înaintașul său Galaxy A02s. Este un dispozitiv destul de simplu, așa cum ne așteptăm. Se zvonește că dispozitivul va avea un afișaj LCD de 6,5 inch (16,51 centimetri) și triple-camera la spate. Modernizările majore față de Galaxy A02 includ un port USB Tip C și un senzor de amprentă montat lateral.

Nu sunt disponibile alte detalii în acest moment. Este neclar ce procesor va avea acest dispozitiv și cât de mult RAM și stocare vor fi disponibile. Galaxy A02s folosește un Qualcomm Snapdragon 450, așa că rămâne de văzut dacă Samsung va rămâne la un cip Snapdragon pentru succesorul său. De asemenea, nu se cunoaște capacitatea bateriei. Ar putea folosi bateria de 5.000mAh a predecesorului său, care acceptă încărcare rapidă de 15W.

BIS – Bureau of Indian Standards este organismului național de standardizare din India. A fost fondat în 23 decembrie 1986. BIS are are 25 de membri provenind din guvernele centrale sau de stat, industrie, instituții științifice și de cercetare și organizații de consumatori.

Galaxy A03s a primit recent certificarea Bluetooth și a apărut pe site-ul BIS (Bureau of Indian Standards). Acest lucru este de obicei o indicație a unei lansări iminente. Nu există niciun cuvânt despre data lansării lui Samsung Galaxy A03s încă.

Evident, nu va fi multă gălăgie la lansarea acestui dispozitiv. Ne așteptăm la o lansare inițială în India, apoi la o disponibilitate în Asia și Europa. Cum Samsung Galaxy A02s a fost lansat și in SUA, ne așteptăm ca A03s să-i calce pe urme.