Galaxy A05 a apărut pe Google Play Console, avem specificațiile cheie

240
Galaxy A05 Google Play Console
Sursa foto: via mysmartprice.com

Samsung va lansa în curând un nou smartphone din seria Galaxy A, Galaxy A05. Acest telefon va sosi ca un succesor al Galaxy A04. Samsung Galaxy A05 a primit deja câteva certificări importante, cum ar fi FCC, BIS cu câteva zile în urmă. În plus, dispozitivul a fost depistat la Wi-Fi Alliance și Bluetooth SIG. Acum, smartphone-ul a apărut pe lista Google Play Console. În acest fel telefonul poate fi lansat și după scrierea acestui articol.

Listarea pe Google Play Console dezvăluie designul din față și din spate al telefonului și confirmă câteva specificații cheie. Samsung Galaxy A05 va avea un ecran HD+ Infinity-U, probabil de 6,5 inch (16,51 cm) cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Un procesor MediaTek Helio G85 (MediaTek MT6769V/WY) însoțit de 4 GB de memorie RAM sunt la bord. Pe partea din spate, smartphone-ul va avea două camere însoțite de un blitz LED. Tastele de pornire și volum vor fi situate pe marginea dreaptă a dispozitivului.

Samsung Galaxy A05 nu va avea conectivitate 5G

În ceea ce privește software-ul, Galaxy A05 va porni Android 13 și interfața One UI 5 din cutie, potrivit MySmartPrice. Potrivit unor informații anterioare telefonul are un cititor de amprentă montat lateral și un slot pentru card dual SIM. Nu lipsesc GPS, Wi-Fi b/g/n/ac, Bluetooth 5.3, un port USB Type-C și un jack de 3,5 mm. Din păcate nu are conectivitate 5G. Cel mai probabil aceeași baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15 W, aflată pe Galaxy A04, va fi și pe noul telefon.

Google Play Console este oferită de Google dezvoltatorilor Google Play și Android pentru a-și monitoriza performanța aplicațiilor listate în Play Store. Cu Play Console puteți testa și înțelege cum funcționează o aplicație Android înainte de lansare.

Până în prezent, data de lansare a dispozitivului nu a fost dezvăluită de Samsung. Cu toate acestea, având în vedere că dispozitivul a primit toate certificările și a fost acum văzut pe Google Play Console, ne putem aștepta ca Samsung să anunțe telefonul din clipă în clipă. Cum Galaxy A04 costă în jur de 100 de euro, ne așteptăm la un preț în jurul acestei cifre, poate puțin mai mare, pentru Samsung Galaxy A05.

După cum am menționat mai sus, Galaxy A05 îi va urma smartphone-ului Galaxy A04. În acest fel va împrumuta multe caracteristici și specificații de la acesta. Vă reamintim că Samsung Galaxy A04 are un ecran LCD PLS HD+ cu diagonala de 6,5 inch cu o rată de reîmprospătare standard de 60 Hz.

Procesorul Octa-core MediaTek Helio P35 este la bord însoțit 4 GB de RAM și 128 GB de stocare. În ceea ce privește celelalte specificații cheie ale dispozitivului, acesta are două camere la spate cu un principală de 50 MP + 2 MP (adâncime). Pentru selfie și apeluri video are o cameră de 5 MP.