Galaxy A10 ar putea avea un scaner de amprente in-display

2469

Se împlinesc aproape cinci ani de când Samsung a adoptat pentru prima oară scanerele pentru amprente digitale. Acum o informație de la PhoneArena, sugerează că viitorul Samsung Galaxy A10 ar avea un scaner in-display. Site-ul american citează o sursă din domeniul telefoniei mobile, ce spune că Samsung ar trece la scanere in-display pentru gama mid-range.

Mai exact, se pare că viitorul Galaxy A10 va fi unul dintre primele smartphone-uri Samsung care va fi echipat cu un senzor de amprentă sub-afișaj. Acum, în acest moment, detaliile despre acest dispozitiv sunt destul de limitate. Ca denumire ne așteptăm să vină cu specificații peste recentul smartphone Galaxy A9 (2018). Aceasta înseamnă că smartphone-ul ar trebui să reducă diferențele dintre seria Galaxy A și dispozitivele Samsung Galaxy S10.

Samsung pregătește un model Galaxy A cu procesorul Snapdragon 845

În prezent, nu au fost furnizate mai multe detalii despre design sau orice altceva despre acest viitor Galaxy A10. Cu toate acestea, cândva prin septembrie anul acesta, aceeași sursă citată de site-ul sus amintit, a arătat că Samsung pregătea un model Galaxy A cu Snapdragon 845. Acum, acest Galaxy A10 ar putea fi un dispozitiv complet diferit, dar procesorul ar avea sens perfect pentru Galaxy A10. Dacă recapitulăm puțin Samsung Galaxy A9 (2018) este dotat cu procesorul companiei Qualcomm, Snapdragon 660. Mult mai recent, smartphone-ul cu gaură în ecran Galaxy A8s utilizează și el un procesor Qualcomm – Snapdragon 710. Parcă lucrurile încep să capete logică!

Qualcomm a fost fondată în 1985, în San Diego, California, SUA. Numele QUALCOMM vine de la “QUALity COMMunications, comunicări de claitate. Pentru anul fiscal 2017, Qualcomm a raportat câștiguri de 2,5 miliarde USD, cu un venit anual de 22,3 miliarde USD. O creștere de 5,4% față de anul fiscal anterior.

Dacă urmărim istoria obișnuită a lansărilor Samsung, Galaxy A10 ar putea apărea oficial la începutul lunii ianuarie. Atunci este prevăzută și apariția a cel puțin unui model din noua gamă Galaxy M. Dacă acest lucru nu se întâmplă, nu apare Galaxy A10, următoarea locație normală de anunț este MWC 2019, în februarie.

Acest lucru poate face parte din noua strategie a companiei Samsung de implementare a unor noi caracteristici la gama mid-range. Chiar dacă informația a fost preluată de mai multe publicații în acest moment nu putem decât să speculăm. Sperăm că mai multe dovezi vor apărea în perioada următoare despre Galaxy A10.