Samsung Galaxy A12 aproape de lansare, a fost certificat NFC

1190
Sursa Foto: via mysmartprice.com

În august 2020 am scris prima dată că Samsung lucrează la lansarea unui smartphone entry-level, Galaxy A12. Se spune că Samsung Galaxy A12 va oferi 64GB de stocare internă și cam asta a fost atunci când a venit vorba de specificații. Acum smartphone-ul A12 a apărut pe site-ul de certificare NFC, ceea ce sugerează că dispozitivul va veni cu suport pentru NFC.

După cum se vede în imaginea de pe site-ul NFC, Samsung Galaxy A12 (SM-A125F) a primit certificarea pe 28 octombrie 2020. Smartphone-ul a apărut însă pe site-ul de certificare NFC doar ieri. Prezența NFC este singurul lucru aflat de aici și, în afară de asta, nu s-au menționat specificațiile și caracteristicile sale.

Triple-camera și baterie de 4.000 mAh pe Galaxy A12

Informațiile anterioare despre Galaxy A12 subliniază că dispozitivul va avea 64GB de stocare internă. Această memorie este de două ori mai mare decât are predecesorul său, Samsung Galaxy A11. Au existat și zvonuri conform cărora A12 va avea o configurare triplă a camerei spate. În plus, dispozitivul are un afișaj LCD IPS, ceea ce are sens având în vedere locul său în galaxia Samsung.

În cele din urmă, se spune că A12 vine în patru variante de culoare. Va fi disponibil în negru, roșu, alb și albastru, conform MySmartPrice. Galaxy A12 probabil va veni un chipset Exynos 7885 și o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Sigur smartphone-ul va fi lansat cu Android 10 și interfața Samsung One UI. Nu sunt alte detalii despre specificațiile acestui smartphone Samsung, chiar dacă lansarea acestuia este foarte aproape.

IPS (in-plane switching) este o tehnologie de ecran pentru afișajele cu cristale lichide (LCD). Tehnologia este utilizată pe scară largă în ecrane pentru televizoare, tablete și smartphone-uri. În special, în toate produsele Apple, ILS este comercializat ca Retina Display.

Aceasta sunt toate informațiile pe care le avem despre viitorul Samsung Galaxy A12. Dar, din moment ce dispozitivul a început să apară pe site-urile de certificare, ne putem aștepta să auzim mai multe despre el în următoarele zile. Informații anterioare au dat o posibilă lansare în această lună, lucru posibil în baza apariției pe site-ul NFC.