Samsung Galaxy A12 cu număr de model SM-A125F în lucru

683
Sursa Foto: via topandtrending.com

Samsung a lansat telefonul Galaxy A11 în luna martie a acestui an ca fiind cel mai ieftin smartphone din seria Galaxy A. Acum, după aproximativ de cinci luni de la lansarea acestuia, o informație de ultimă oră afirmă că gigantul high-tech sud-coreean lucrează la succesorul său numit Samsung Galaxy A12, sărind peste un așteptat model Galaxy A11s.

Această informație cu privire la viitorul Galaxy A12 provine de la SamMobile. Conform colegilor noștri de acolo, viitorul smartphone este în dezvoltare și poartă numărul de model SM-A125F. Din primele informații, nu va fi prea diferit de predecesorul său. Singura diferență majoră dintre aceasta și A11 va fi o variantă cu o stocare internă mai mare. În caz că nu știți, Galaxy A11 vine în două variante, una cu 2GB RAM și alta cu 3GB RAM. Cu toate acestea, ambele variante au doar stocare internă de 32 GB cu suport pentru card microSD.

Galaxy A12 cu 32 și 64 GB de memorie internă

Pe de altă parte, viitorul telefon ieftin Galaxy A12 va veni și într-o configurație de stocare de 64GB, pe lângă versiunea de bază de 32GB. Dar cantitatea de memorie RAM prezentă în ambele variante nu este cunoscută în acest moment. De asemenea, conform GizmoChina, vine în patru culori și anume negru, alb, roșu și albastru.

Probabil că nu ar trebui să existe diferențe nici din punct de vedere al afișajului, va fi același ecran LCD aflat pe Galaxy A11. Posibil o mică diferență în diagonală. Având în vedere că dispozitivul este în primele etape ale dezvoltării, debutul ar putea avea loc aproximativ în prima parte a anului 2021.

LCD – liquid-crystal display sau afișaj cu cristale lichide. Primul afișaj LCD a fost conceput și realizat de un grup de cercetători de la RCA în 1968. Un ecran LCD folosește cantități foarte mici de energie electrică. Astăzi aceste ecrane sunt utilizate în aproape toate afișajele electronice.

Alte caracteristici ale acestui smartphone Samsung cu buget redus sunt în acest moment un mister. Nu ar trebui să ne mirăm dacă are aceleași trei camere la spate de 13 + 5 + 2 MP împrumutate de la Galaxy A11 și o baterie de 4.000 mAh sau mai mare.

Samsung Galaxy A11 are un ecran HD+ de 6,4 inch, cu o gaură pentru camera selfie. Este alimentat de un procesor octa-core de 1,8 GHz și vine în variante de 2GB + 32GB și 3GB + 32GB stocare. Aceasta poate fi extinsă cu un micro-SD până la 512 GB.

Telefonul are un senzor de amprentă fizică pentru securitate la spate. Smartphone-ul rulează pe sistemul de operare Android 10 și Samsung One UI. Galaxy A11 are o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă de 15 W.