Galaxy A13 5G primește actualizarea la Android 12 și One UI 4.1 în SUA

308
Galaxy A13 5G primeste actualizarea Android 12 in SUA
Sursa Foto: via SamMobile.com

O veste bună pentru utilizatorii de Galaxy A13 5G din SUA, smartphone-ul 5G entry-level a început în sfârșit să primească Android 12 și One UI 4.1. Actualizarea Galaxy A13 5G vine cu versiunea de firmware A136USQU2BVE9 și corecția de securitate din mai 2022. Noul software aduce zeci de caracteristici noi și remediază o mulțime de vulnerabilități de confidențialitate și securitate.

Noua actualizare reînnoiește designul interfeței de utilizare cu Paleta de culori – Color Palette; o nouă interfață de utilizare pentru selector de widget-uri; widget-uri cu aspect mai modern și mai multe opțiuni de widget pe ecranul de blocare. De asemenea, Samsung a îmbunătățit performanța dispozitivului și a oferit posibilitatea de a opri GOS (Serviciul de optimizare a jocurilor). Puteți chiar să partajați parolele Wi-Fi prin Quick Share.

Printre altele, aplicația Galerie poate adăuga efecte portret oricărei imagini cu o persoană în ea. Vă permite să schimbați efectele de iluminare portret, să convertiți fotografiile în mișcare inutile în imagini statice și să partajați imagini și videoclipuri prin albume printr-un singur link. De asemenea, poate transforma imaginile statice ale unor peisaje în videoclipuri time-lapse de 24 de ore. De asemenea, puteți adăuga emoji la intrările din Calendar, potrivit SamMobile.

Noi caracteristici la Galaxy A13 5G cu Android 12 și One UI 4.1

Samsung a adăugat, de asemenea, opțiunea de a adăuga GIF-uri de la Tenor la AR Emojis. Culorile de fundal pot fi modificate în modul Mască. Google Duo Live Sharing vă permite să partajați ecranul cu alții în timpul unui apel video și să planificați lucrurile împreună. Samsung Health oferă mai multe date și modalități de a vă atinge obiectivele mai eficient.

Google Duo este o aplicație mobilă de chat video dezvoltată de Google și disponibilă pe sistemele de operare Android și iOS. A fost anunțat la 18 mai 2016 și lansată de compania Google la nivel mondial pe 16 august 2016.

SmartThings Find vă permite să partajați dispozitive cu alții pentru a găsi împreună dispozitivele pierdute. Când partajați imagini sau videoclipuri cu alte persoane, istoricul de editare este disponibil, astfel încât persoana care o primește să poată anula acele editări. Bixby Routines primește acum mai multe funcții, inclusiv procentul de baterie al unui Galaxy Watch asociat.

Puteți personaliza și alege aplicațiile în care doriți ca tastatura Samsung să corecteze textul automat. Integrarea gramaticală oferă sugestii de limbă și corecții de ortografie. Telefonul primește, de asemenea, funcția RAM Plus pentru a adăuga memorie virtuală pentru o mai bună operare multifuncțională. Nivelul sunetului poate fi personalizat pentru căști cu fir și fără fir din meniul Accesibilitate.

Dacă sunteți utilizator Samsung Galaxy A13 5G în SUA, acum puteți descărca această actualizare navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Galaxy A13 5G a fost lansat cu Android 11 și va primi încă o actualizare a sistemului de operare Android în viitor.