Galaxy A14 5G primește actualizarea la interfața One UI 5.1

244
Galaxy A14 5G One UI 5.1
Sursa foto: via sammobile.com

În urmă cu câteva zile, Samsung a lansat actualizarea One UI 5.1 pentru Galaxy A14 5G în India și Sri Lanka. Acum, compania a lansat noua actualizare într-o altă țară asiatică: Malaezia. Ne așteptăm ca actualizarea să ajungă în mai multe țări din Asia de Sud-Est, dar și în alte zone în următoarea perioadă.

Samsung Galaxy A14 5G a fost primul smartphone Samsung lansat în acest an. A venit cu Android 13 și One UI 5.0. Fratele său, cu conectivitate 4G, Samsung Galaxy A14 4G a fost lansat mult mai târziu. Ambele modele sunt telefoane excelente cu prețuri mici raportat la caracteristicile și specificațiile pe care le oferă. Mai mult, Galaxy A14 5G este unul dintre cele mai ușor reparabile telefoane Samsung.

Interfața One UI 5.1 ajunge la Galaxy A14 5G

Actualizarea One UI 5.1 pentru Galaxy A14 5G în Malaezia vine cu versiunea de firmware A146PXXU2BWD1. În afară de Samsung One UI 5.1, noua actualizare aduce și patch-ul de securitate din aprilie 2023. Știm deja, noul patch de securitate rezolvă peste 60 de vulnerabilități găsite în smartphone-urile Galaxy. Aceste defecte de securitate le includ și pe cele critice găsite din procesoarele Exynos.

Actualizarea One UI 5.1 oferă posibilitatea de a vizualiza și edita informații EXIF ​​ale imaginilor și videoclipurilor în aplicația Galerie. Doar glisați o imagine sau un videoclip în sus pentru a vedea informațiile respective. Puteți maximiza sau minimiza cu ușurință o fereastră de aplicație trăgând unul dintre colțurile ferestrei acesteia, potrivit SamMobile. Când începeți să faceți multitasking pe ecran divizat, telefonul vă arată mai întâi cele mai frecvente aplicații.

SamMobile este un site olandez fondat în 2011. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive Samsung.

Aplicația Moduri și rutine vă oferă acum opțiunea de a schimba imaginea de fundal a ecranului de pornire în funcție de modul ales. Are mai multe acțiuni și condiții, inclusiv Stil de font, Partajare rapidă, Ton de apel și Sensibilitate la atingere. Aplicația Meteo afișează acum toate informațiile importante la prima vedere și arată un grafic orar al precipitațiilor. Are, de asemenea, un nou widget „Dynamic Weather”.

Samsung Internet a fost îmbunătățit. Există și un nou widget pentru baterie care afișează nivelurile de încărcare a bateriei telefonului și dispozitivelor sale conectate. Aplicația Setări afișează acum sugestii de căutare.

Dacă sunteți utilizator Galaxy A14 5G în Malaezia, acum puteți descărca actualizarea One UI 5.1 pe smartphone-ul dvs., mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.