Galaxy A20 pe Geekbench cu 3 GB RAM și Exynos 7885

798

Samsung se pregătește serios pentru lansarea noii serii Galaxy A. Un alt smartphone Samsung Galaxy A a apărut pe Geekbench, dezvăluind câteva specificații cheie, conform 91Mobiles. Este vorba despre Galaxy A20, al doilea din gama Galaxy A după Galaxy A10, mezinul seriei. Smartphone-ul va fi echipat cu procesorul Samsung Exynos 7885, conform site-ului de referință.

Samsung Galaxy A20 a fost văzut pe Geekbench, iar înregistrarea dezvăluie procesorul, memoria RAM și scorurile de referință ale telefonului. Este un smartphone de buget redus care face parte din viitoarea serie A de la Samsung. Gigantul sud-coreean lucrează la nouă smartphone-uri din seria Galaxy A și are planuri privind lansarea lor în prima jumătate a anului 2019. Foarte multe despre specificații, caracteristici sau materialele din aceste smartphone-uri (metal/sticlă/plastic) nu știm.

Galaxy A20 va fi printre cele mai ieftine din serie. Cu toate acestea, va avea același procesor cu Galaxy A30 și Galaxy A40. Pe site-ul de referință Geekbench, telefonul a fost echipat cu cipset-ul Exynos 7885 produs de Samsung.

Samsung Galaxy A20 cu software-ul Android 9 Pie

În afară de procesor, listarea pe site-ul etalon arată, de asemenea, că telefonul are 3 GB de memorie RAM. Această memorie RAM este mai mică decât cea disponibilă pe celelalte două variante, A30 și A40. Dispozitivul va rula, de asemenea, software-ul Android 9.0 Pie la fel ca celelalte telefoane din serie. Acesta va folosi și noul One UI al companiei Samsung. Acestea sunt toate lucrurile pe care listarea le-a dezvăluit. Nu avem idee cu privire la capacitatea bateriei, setarea camerei și alte detalii hardware. Samsung Galaxy A20 va concura cu dispozitive bugetare de la branduri chinezești cum ar fi Xiaomi, Honor și Oppo.

Honor, este un sub-brand aparținând companiei Huawei, înființat în 2013. Începând cu anul 2016, Honor vinde produse în principal online prin intermediul propriilor site-uri, precum și prin intermediul comercianților online cu amănuntul.

Conform Samsung, seria Galaxy A va fi extinsă pentru a mări baza de clienți. Din noua serie Galaxy A, Galaxy A10 și A60 se așteaptă să fie primele smartphone-uri de la Samsung ce vor fi lansate. Nu toate telefoanele din seria mid-range Galaxy A vor avea display-uri OLED. Conform aceluiași site de mai sus, Galaxy A10 și Galaxy A60 vor veni cu ecrane LCD. Prin urmare, am putea vedea un mixt de dispozitive cu ecrane LCD și OLED în viitoarea serie Galaxy A.

Alte telefoane din aceeași serie, cum ar fi Galaxy A50 , A70 și A90 , vor avea un hardware mai bun. Aceste dispozitive vor avea și un senzor de amprentă digitală. De asemenea, ne așteptăm la o configurare foto triple-camera la spate pe unele dintre aceste dispozitive. Galaxy A20, A30 și Galaxy A40 vor avea, cel mai probabil, afișajul Infinity-V. Vor dispune de scanere standard pentru amprente digitale și dual-camera. Dispozitivele vor fi lansate cel mai probabil în prima jumătate a anului 2019.